reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@ania27011985, kochana przykro mi bardzo. Glowa do gory! Ktora to proba? Niestety wiekszosc z nas to przechodzi!

Dziewczyny ja w klinice, ale dzien mam mega na wariackich papierach, oby u doktorki wszystko bylo ok.
Po pierwsze spalam 3 godziny, po drugie jak wstawalam maly sie obudzil i byl ryk ze jade, ledwo na pociag zdazylam. Przespalam caly lot i w Wawie chce wyciagnac pieniazki a tu mi automat nie chce wydac [emoji44]
Dzwonie do banku a sie okazalo ze wyciagnelismy z konta limit co mamy miesieczny i taka niespodzianka, no ale zwiekszyli i wszystko git!
O a potem poszlam sobie cos do picia kupic a Pani w kiosku mowi ze mi nie sprzeda bo nie ma drobnych wydac [emoji136][emoji33]

No nic teraz juz na prostej i musi byc tylko pieknie! Bede meldowac co dalej. Za Was dziewczynki sciskam kciuki.
@JoannaRak pamiętaj że co się źle zaczyna to się dobrze kończy ✊✊✊❤❤❤

Dziewczyny, które miały do czynienia z Accofilem, powiedzcie proszę jak Wasze samopoczucie po zastrzykach? Ja dosłownie zdycham:baffled: I morfologia cała mi poleciała na łeb na szyję... Aż Pani przerażona z laboratorium do mnie dzwoniła i chciała jeszcze raz krew pobierać. Ale lekarz stwierdził, że ok i zmniejszył mi tylko dawkę do połowy. Zastanawiam się czy to normalne. No i pytanie techniczne, bo nie mogę skumać instrukcji... jak zrobić pół zastrzyku? Robiła któraś? Połowę wylać i trzasnąć zastrzyk z reszty czy trzasnąć jakoś zastrzyk z połowy i ręsztę zostawić na drugi raz? Tak by wypadało, ale nie ma drugiej igły:oo2: Siedzę jak gamoń i myślę. Może ktoś by wspomógł? Plisss.
Po wlewie nic mi nie bylo, po pierwszym zastrzyku mialam objawy grypopodobne. Potem jyz bylo ok. Morfologia leci, trzeba pilnowac, zeby leukocyty nie przekroczyly 30tys. Ja robillam morfo w dniu zastrzyku, oczywiscie przed iniekcja. Jak masz pol zastrzyku to robisz polowke, reszta na nastepny raz. Szkoda wylewac. Igla,ta sana, mozesz ja zdezynfekowac po i drugi raz przed zastrzykiem. Ale to jest zastrzyk ktory robisz sobie tylko ty, wiec nie ma ryzyka zakazenia czy cos. A jaka masz w ogole dawke? Dlugo masz brac ten accofil?

A co ci w posiewie wyszlo? Ja po punkcji mialam jakas chyba infekcje, przeszlo domowymi sposobami, ale poprosilam wczoraj o wymaz takze zobacze. Mam nadzieje ze wyniki beda zanim dostane @ ;)
Czasem tak na wariata jak u ciebie jest najlepiej;)
A jak nie wyjdzie to najwyzej bedziemy mialy na miejscu placowke:p niby jeszcze w listopadzie maja sie otwierac w krk:) i dla zainteresowanych - w Katowicach tez maja miec nowa, druga placowke;)
Wyszły mi jakieś bakterie drożdżocośtam w ilości skąpej i podwyższone leukocyty. Gin z Medicoveru powiedział,że jest ok i 90% ludzi tak ma. Na własną rękę wziełam jakieś leki apteczne i planuję zrobić w poniedziałek raz jeszcze na wypadek gdyby okazało się,że jednak nie jest ok. Może akurat wynik będę mieć przed ewentualnym crio. W sumie w tej skali z diagnostyki niby mam 0,co by wskazywało,że naprawdę jest ok.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kto mi zinterpretuje moje wynniki dodam, ze nie robilam ich w Polsce
Badania na ANA i bardziej chodzi mi o ostatni podpunkt

Załączniki

• 896982CE-D0D7-4C2E-9E6A-A60E9F4C3E7F.jpeg
    896982CE-D0D7-4C2E-9E6A-A60E9F4C3E7F.jpeg
    217,6 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry