reklama
@JoannaRak pamiętaj że co się źle zaczyna to się dobrze kończy@ania27011985, kochana przykro mi bardzo. Glowa do gory! Ktora to proba? Niestety wiekszosc z nas to przechodzi!
Dziewczyny ja w klinice, ale dzien mam mega na wariackich papierach, oby u doktorki wszystko bylo ok.
Po pierwsze spalam 3 godziny, po drugie jak wstawalam maly sie obudzil i byl ryk ze jade, ledwo na pociag zdazylam. Przespalam caly lot i w Wawie chce wyciagnac pieniazki a tu mi automat nie chce wydac [emoji44]
Dzwonie do banku a sie okazalo ze wyciagnelismy z konta limit co mamy miesieczny i taka niespodzianka, no ale zwiekszyli i wszystko git!
O a potem poszlam sobie cos do picia kupic a Pani w kiosku mowi ze mi nie sprzeda bo nie ma drobnych wydac [emoji136][emoji33]
No nic teraz juz na prostej i musi byc tylko pieknie! Bede meldowac co dalej. Za Was dziewczynki sciskam kciuki.
![Raised fist :fist: ✊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/270a.png)
![Raised fist :fist: ✊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/270a.png)
Będzie dobrzeKrew oddana. Na cito. Wynik do 4h ale mysle ze bedzie wczesniej
dżoasia
Fanka BB :)
Po wlewie nic mi nie bylo, po pierwszym zastrzyku mialam objawy grypopodobne. Potem jyz bylo ok. Morfologia leci, trzeba pilnowac, zeby leukocyty nie przekroczyly 30tys. Ja robillam morfo w dniu zastrzyku, oczywiscie przed iniekcja. Jak masz pol zastrzyku to robisz polowke, reszta na nastepny raz. Szkoda wylewac. Igla,ta sana, mozesz ja zdezynfekowac po i drugi raz przed zastrzykiem. Ale to jest zastrzyk ktory robisz sobie tylko ty, wiec nie ma ryzyka zakazenia czy cos. A jaka masz w ogole dawke? Dlugo masz brac ten accofil?Dziewczyny, które miały do czynienia z Accofilem, powiedzcie proszę jak Wasze samopoczucie po zastrzykach? Ja dosłownie zdychamI morfologia cała mi poleciała na łeb na szyję... Aż Pani przerażona z laboratorium do mnie dzwoniła i chciała jeszcze raz krew pobierać. Ale lekarz stwierdził, że ok i zmniejszył mi tylko dawkę do połowy. Zastanawiam się czy to normalne. No i pytanie techniczne, bo nie mogę skumać instrukcji... jak zrobić pół zastrzyku? Robiła któraś? Połowę wylać i trzasnąć zastrzyk z reszty czy trzasnąć jakoś zastrzyk z połowy i ręsztę zostawić na drugi raz? Tak by wypadało, ale nie ma drugiej igły
Siedzę jak gamoń i myślę. Może ktoś by wspomógł? Plisss.
dżoasia
Kurcia no nie zartujKrew oddana. Na cito. Wynik do 4h ale mysle ze bedzie wczesniej
Dzięki za cenne radyJa nie mialam zadnych odczuc , za to odczucia mial moj lekarz domowy ktory obawial sie u mnie bialaczki, tak mi leukocyty poszly w gore. Musialam mu wszystkie zalecenia od lekarza przyniesc , zeby sie chlop uspokoil.
U
użytkowniczka v
Gość
Wyszły mi jakieś bakterie drożdżocośtam w ilości skąpej i podwyższone leukocyty. Gin z Medicoveru powiedział,że jest ok i 90% ludzi tak ma. Na własną rękę wziełam jakieś leki apteczne i planuję zrobić w poniedziałek raz jeszcze na wypadek gdyby okazało się,że jednak nie jest ok. Może akurat wynik będę mieć przed ewentualnym crio. W sumie w tej skali z diagnostyki niby mam 0,co by wskazywało,że naprawdę jest ok.A co ci w posiewie wyszlo? Ja po punkcji mialam jakas chyba infekcje, przeszlo domowymi sposobami, ale poprosilam wczoraj o wymaz takze zobacze. Mam nadzieje ze wyniki beda zanim dostane @
Czasem tak na wariata jak u ciebie jest najlepiej
A jak nie wyjdzie to najwyzej bedziemy mialy na miejscu placowkeniby jeszcze w listopadzie maja sie otwierac w krk
i dla zainteresowanych - w Katowicach tez maja miec nowa, druga placowke
![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Brakujące KIR-y. Zalecenie od Paśnika.Dgd a z jakiego powodu bierzesz ten accofil? Jeśli mogę zapytać...
Szczescie1986
reklama
jagodaaga
Ahhh dzięki, nie w temacie byłamBrakujące KIR-y. Zalecenie od Paśnika.
Podziel się: