reklama
@JoannaRak pamiętaj że co się źle zaczyna to się dobrze kończy ❤❤❤@ania27011985, kochana przykro mi bardzo. Glowa do gory! Ktora to proba? Niestety wiekszosc z nas to przechodzi!
Dziewczyny ja w klinice, ale dzien mam mega na wariackich papierach, oby u doktorki wszystko bylo ok.
Po pierwsze spalam 3 godziny, po drugie jak wstawalam maly sie obudzil i byl ryk ze jade, ledwo na pociag zdazylam. Przespalam caly lot i w Wawie chce wyciagnac pieniazki a tu mi automat nie chce wydac [emoji44]
Dzwonie do banku a sie okazalo ze wyciagnelismy z konta limit co mamy miesieczny i taka niespodzianka, no ale zwiekszyli i wszystko git!
O a potem poszlam sobie cos do picia kupic a Pani w kiosku mowi ze mi nie sprzeda bo nie ma drobnych wydac [emoji136][emoji33]
No nic teraz juz na prostej i musi byc tylko pieknie! Bede meldowac co dalej. Za Was dziewczynki sciskam kciuki.
Będzie dobrze mam przeczucie że się udaKrew oddana. Na cito. Wynik do 4h ale mysle ze bedzie wczesniej
dżoasia
Fanka BB :)
Po wlewie nic mi nie bylo, po pierwszym zastrzyku mialam objawy grypopodobne. Potem jyz bylo ok. Morfologia leci, trzeba pilnowac, zeby leukocyty nie przekroczyly 30tys. Ja robillam morfo w dniu zastrzyku, oczywiscie przed iniekcja. Jak masz pol zastrzyku to robisz polowke, reszta na nastepny raz. Szkoda wylewac. Igla,ta sana, mozesz ja zdezynfekowac po i drugi raz przed zastrzykiem. Ale to jest zastrzyk ktory robisz sobie tylko ty, wiec nie ma ryzyka zakazenia czy cos. A jaka masz w ogole dawke? Dlugo masz brac ten accofil?Dziewczyny, które miały do czynienia z Accofilem, powiedzcie proszę jak Wasze samopoczucie po zastrzykach? Ja dosłownie zdycham I morfologia cała mi poleciała na łeb na szyję... Aż Pani przerażona z laboratorium do mnie dzwoniła i chciała jeszcze raz krew pobierać. Ale lekarz stwierdził, że ok i zmniejszył mi tylko dawkę do połowy. Zastanawiam się czy to normalne. No i pytanie techniczne, bo nie mogę skumać instrukcji... jak zrobić pół zastrzyku? Robiła któraś? Połowę wylać i trzasnąć zastrzyk z reszty czy trzasnąć jakoś zastrzyk z połowy i ręsztę zostawić na drugi raz? Tak by wypadało, ale nie ma drugiej igły Siedzę jak gamoń i myślę. Może ktoś by wspomógł? Plisss.
dżoasia
Kurcia no nie zartuj ja tu juz trzesacymi sie rekami wypatruje wyniku a ty dopiro oddala krew, nununu!Krew oddana. Na cito. Wynik do 4h ale mysle ze bedzie wczesniej
Dzięki za cenne radyJa nie mialam zadnych odczuc , za to odczucia mial moj lekarz domowy ktory obawial sie u mnie bialaczki, tak mi leukocyty poszly w gore. Musialam mu wszystkie zalecenia od lekarza przyniesc , zeby sie chlop uspokoil.
U
użytkowniczka v
Gość
Wyszły mi jakieś bakterie drożdżocośtam w ilości skąpej i podwyższone leukocyty. Gin z Medicoveru powiedział,że jest ok i 90% ludzi tak ma. Na własną rękę wziełam jakieś leki apteczne i planuję zrobić w poniedziałek raz jeszcze na wypadek gdyby okazało się,że jednak nie jest ok. Może akurat wynik będę mieć przed ewentualnym crio. W sumie w tej skali z diagnostyki niby mam 0,co by wskazywało,że naprawdę jest ok.A co ci w posiewie wyszlo? Ja po punkcji mialam jakas chyba infekcje, przeszlo domowymi sposobami, ale poprosilam wczoraj o wymaz takze zobacze. Mam nadzieje ze wyniki beda zanim dostane @
Czasem tak na wariata jak u ciebie jest najlepiej
A jak nie wyjdzie to najwyzej bedziemy mialy na miejscu placowke niby jeszcze w listopadzie maja sie otwierac w krk i dla zainteresowanych - w Katowicach tez maja miec nowa, druga placowke
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Brakujące KIR-y. Zalecenie od Paśnika.Dgd a z jakiego powodu bierzesz ten accofil? Jeśli mogę zapytać...
Szczescie1986
reklama
jagodaaga
Ahhh dzięki, nie w temacie byłamBrakujące KIR-y. Zalecenie od Paśnika.
Podziel się: