Ja czuje caly czas@Kurcia a jak samopoczucie? Brzuch trochę puścił? Bo ja go już prawie nie czuję.
reklama
Kochana bardzo mi przykro ale ważne że są jeszcze mrozaczki ❤Niestety moj wynik beta hcg 0,12 i dzisiaj dostalam @ zaraz dzwonie do profesora co dalej robimy bo mam jeszcze 2 mrozaczki.
Ania bardzo współczuję, najważniejsze nie poddawać się i mieć plan działania, następnym razem musi się udać, ściskam z całych siłNiestety moj wynik beta hcg 0,12 i dzisiaj dostalam @ zaraz dzwonie do profesora co dalej robimy bo mam jeszcze 2 mrozaczki.
Bardzo mi przykroNiestety moj wynik beta hcg 0,12 i dzisiaj dostalam @ zaraz dzwonie do profesora co dalej robimy bo mam jeszcze 2 mrozaczki.
ilmenau
Fanka BB :)
@anett96 niech Kropki zostaną z Tobą i niech za 8.5 miesiąca rozbrajaja cię swoim usmiechem!
@Kurcia za ładny wynik bety!!! Kurczaczka niech pokaże mamie jak ladnie się zadomowil
@JoannaRak za ładne endo!
@Julitka27 za ładne widoki!
@ania27011985 przykro mi. Mocno tule
Miłego dnia wszystkim!!!
@Kurcia za ładny wynik bety!!! Kurczaczka niech pokaże mamie jak ladnie się zadomowil
@JoannaRak za ładne endo!
@Julitka27 za ładne widoki!
@ania27011985 przykro mi. Mocno tule
Miłego dnia wszystkim!!!
Niestety moj wynik beta hcg 0,12 i dzisiaj dostalam @ zaraz dzwonie do profesora co dalej robimy bo mam jeszcze 2 mrozaczki.
Przykro bardzo , super ze macie mrozaczki walka dalej trwa podoba mi się Twoje podejście - ściskam Cię mocno kochana
dżoasia
Fanka BB :)
A co ci w posiewie wyszlo? Ja po punkcji mialam jakas chyba infekcje, przeszlo domowymi sposobami, ale poprosilam wczoraj o wymaz takze zobacze. Mam nadzieje ze wyniki beda zanim dostane @A dzięki,że pytasz. Biorę estrofem i encorton i w poniedziałek mam wizytę,ale staram się nie nastawiać na nic,bo w sumie to nic nie zrobiłam żeby się teraz udało. Tak trochę z czapy tam idę. Zastanawiam się czy mnie w ogóle dopuszczą do crio z tym moim posiewem. Gin niby twierdzi,że jest ok. W ogóle ostatnio mam jakieś załamanie in vitrowe. Chyba przestaję wierzyć,że z naszym nasieniem nam się uda. A Ty czekasz na @ i też zaczynasz przygotowania?
Czasem tak na wariata jak u ciebie jest najlepiej
A jak nie wyjdzie to najwyzej bedziemy mialy na miejscu placowke niby jeszcze w listopadzie maja sie otwierac w krk i dla zainteresowanych - w Katowicach tez maja miec nowa, druga placowke
Spokojnie wszystko będzie dobrze. Piersi bolą estrofem jest wysoki endo będzie grube zobaczysz ja to już wyczailam po sobiemojemu libido nic nie pomoze jest na tak negatywnym poziomie ze chyba nie wiem co by sie stalo aby mi sie seksu zachcialo [emoji136][emoji44]
I do tego mam dosc duzo sluzu, no ale juz niedlugo sie dowiem! Ide do nowego doktora, zobaczymy!
reklama
Kurcze wiesz co ja w pn idę po receptę a możesz napisać jaka dawkę bralas i czy na początku bardzo żel się czułas? Nie pamiętam ale ty miałaś transfer na świeżo czy crio?@Ozis Ja też biorę glucophage xr 2000 bo mam stwierdzoną insulinopoprnosc i może u mnie też pomoglo nie wiem ale dalej biorę
Podziel się: