reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A dzięki,że pytasz. Biorę estrofem i encorton i w poniedziałek mam wizytę,ale staram się nie nastawiać na nic,bo w sumie to nic nie zrobiłam żeby się teraz udało. Tak trochę z czapy tam idę. Zastanawiam się czy mnie w ogóle dopuszczą do crio z tym moim posiewem. Gin niby twierdzi,że jest ok. W ogóle ostatnio mam jakieś załamanie in vitrowe. Chyba przestaję wierzyć,że z naszym nasieniem nam się uda. A Ty czekasz na @ i też zaczynasz przygotowania?
A co ci w posiewie wyszlo? Ja po punkcji mialam jakas chyba infekcje, przeszlo domowymi sposobami, ale poprosilam wczoraj o wymaz takze zobacze. Mam nadzieje ze wyniki beda zanim dostane @ ;)
Czasem tak na wariata jak u ciebie jest najlepiej;)
A jak nie wyjdzie to najwyzej bedziemy mialy na miejscu placowke:p niby jeszcze w listopadzie maja sie otwierac w krk:) i dla zainteresowanych - w Katowicach tez maja miec nowa, druga placowke;)

mojemu libido nic nie pomoze jest na tak negatywnym poziomie ze chyba nie wiem co by sie stalo aby mi sie seksu zachcialo [emoji136][emoji44]

I do tego mam dosc duzo sluzu, no ale juz niedlugo sie dowiem! Ide do nowego doktora, zobaczymy!
Spokojnie wszystko będzie dobrze. Piersi bolą estrofem jest wysoki endo będzie grube zobaczysz ja to już wyczailam po sobie :)

reklama
Do góry