reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@anett96 powodzenia!!!!!! Za Twoj cud nad cuda!!!!!!!!!!!

Ja jeszcze nie poszlam... cala noc mi sie snilo ze mialam kolejny transfer i wogole nad moim przypadkiem sie zebralo jakies konsylium lekarzy... haha.
Jeszcze chwilę pozyje w nieswiadomosci, zjem sniadanie i pojde...

Cześć Dziewczyny,
ale mamy dzisiaj ciekawy dzień, dużo się dzieje. :D
@Julitka27 pięknych widoków i samych dobrych wieści dzisiaj. :*
@JoannaRak za zielone światło, daj znać kiedy jest planowany transfer. Powodzenia. ✊✊✊
@Kurcia mocne kciuki za wysoką betę Kochana. ✊✊✊
@anett96 u Ciebie akcja tym razem jak w filmie Jamesa Bonda, oby tylko się udało. ✊✊✊ Zaciskaj mocno nogi. :D

Miłego dnia! :)
@anett96 niech cud trwa i kropek lub kropki zadomowią się u ciebie :-)@Kurcia wysokiej ciążowej bety @Julitka27 samych pozytywnych wieści na wizycie @JoannaRak niech już się dzieje :-)
Pozostałym wszystkim dobrego dnia.
@Justin87 tradycyjnie proszę o wpis do kalendarza - we wtorek 30.10 transfer :-) dziękuję!

@anett96 powodzenia!!!!!! Za Twoj cud nad cuda!!!!!!!!!!!

Ja jeszcze nie poszlam... cala noc mi sie snilo ze mialam kolejny transfer i wogole nad moim przypadkiem sie zebralo jakies konsylium lekarzy... haha.
Jeszcze chwilę pozyje w nieswiadomosci, zjem sniadanie i pojde...
@Kurcia kochana nie trzymaj nas w napięciu leć szybciutko oczywiście bety do nieba ❤❤❤✊✊✊

reklama
Do góry