reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny potrzebuje pomocy i Waszych mądrych głów :tak:we wtorek transfer i tak mam na rozpisce Piroxicam Jelfa i Relanium i pytanie te leki biorę przed transferem? ? Ile h przed ??
Za nic nie mogę sobie przypomnieć jak to było :hmm::dry:
Przygotowania to transferu miałam w Bydgoszczy - otworzyli oddział Invicty i jak dla mnie masakra - jednak Gdańsk to Gdańsk ale dla wygody jeździłam tu , raz tylko miałam wizytę u prof. reszta u lekarza który żeby wystawić receptę myslal 15 min :cool2::errr::-D
2 h przed :)

Dziewczyny nie no ja się rozplywam jak patrzę na te kitki Oliwki i Marcelinki [emoji173] [emoji173] [emoji182]
Spij smacznie
20180925_081208.jpg
20181002_162913.jpg
20181009_171642.jpg
20181019_203041.jpg

Dziewczęta zawsze bede powtarzać dobra klinika z laboratorium na poziomie to podstawa.
Mam endometrioze 4 st po 4 operacjiach odpowiedź na leki słaba ....
4 stymulacjie

2 transfer z 4 i wyczarowali mi ja :D

Załączniki

• 20180925_081208.jpg
    20180925_081208.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 485
  • 20181002_162913.jpg
    20181002_162913.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 476
  • 20181009_171642.jpg
    20181009_171642.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 484
  • 20181019_203041.jpg
    20181019_203041.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 486
Ostatnia edycja:
Oczywiście że ci wszystko napisze zrobię zdjęcie ze skierowania. Tylko musisz mi dać chwilkę bo jestem zajęta. Musimy koniecznie coś zrobić bo ja też dwa transfery i dwie cb. Mi zostały tylko dwie blastki. Ale jak przeczytałam u ciebie to miałam identyczne objawy. Gdzie się leczysz i jakie leki miałaś. Napisz trochę ja w międzyczasie siebie opiszę. U mnie i u męża wszystko ok ja mam niedroznosci jajowodow. Coś razem wymyślimy NAPEWNO :)
Tak wiec ja biore siofor 850 3x dziennie. I to juz biore ojjj dlugo dlugo. Magnez 2x dziennie. Estrofem luteiny wiadomo. W dniu transferu wlew z atosibanu potem spasmolina 3x1. Relanium przez 4 dni. I tak to acard ale 2 dni przed transferem juz neoparin i mialam robic zastrzyki dalej jakby beta rosla. Kwas foliowy 1x1. To chyba tyle. Lecze sie w Warszawie a Ty skad jestes? Tsh mam w normie niedawno robilam z kariotypami. Leczysz sie u Pasnika jak wiekszosc? Czy masz swojego immunologa? Dziekuje za liste badan:) o kirach moja dr cos wspominala ze mozna by zrobic ale sie wtedy nie zdecydowalam. Chyba bede musiala jesli chce by cos ruszylo. Myslalam ze ta droga jest latwiejsza. Skoro in vitro mi nie idzie to naturals to juz w ogole bylby cudem. Wszyscy starajacy sie o dziecko powinni dostawac wielkie wsparcie od panstwa w sensie finansowe albo refundowane badania bo to naprawde studnia bez dna ajć:(

Dziewczyny byłam w kinie na 7 uczuć i oczywiście w międzyczasie musiałam coś do męża skomentować na co do mnie wstał jakiś ciemny i shut up!!!! Na co ja nie zastanawiając się za dużo bo mnie zdenerwował przecież wcale nie byłam tak głośno na cały głos SAM SIĘ Rap!!!!!!! Masakra całe kino w smiech

Chodzi o to ze nie wiem jak wy ale mi wcześniej mąż nie pozwolił się przeciągnąć na kolacji bo nie wypada a teraz przez in vitro nauczyliśmy się łamać tyle konwenansow regol... Nam już chyba teraz wszystko można ;)

Tak wiec ja biore siofor 850 3x dziennie. I to juz biore ojjj dlugo dlugo. Magnez 2x dziennie. Estrofem luteiny wiadomo. W dniu transferu wlew z atosibanu potem spasmolina 3x1. Relanium przez 4 dni. I tak to acard ale 2 dni przed transferem juz neoparin i mialam robic zastrzyki dalej jakby beta rosla. Kwas foliowy 1x1. To chyba tyle. Lecze sie w Warszawie a Ty skad jestes? Tsh mam w normie niedawno robilam z kariotypami. Leczysz sie u Pasnika jak wiekszosc? Czy masz swojego immunologa? Dziekuje za liste badan:) o kirach moja dr cos wspominala ze mozna by zrobic ale sie wtedy nie zdecydowalam. Chyba bede musiala jesli chce by cos ruszylo. Myslalam ze ta droga jest latwiejsza. Skoro in vitro mi nie idzie to naturals to juz w ogole bylby cudem. Wszyscy starajacy sie o dziecko powinni dostawac wielkie wsparcie od panstwa w sensie finansowe albo refundowane badania bo to naprawde studnia bez dna ajć:(
Kochana odpowiem jutro co do leków. Spokojnie uda się mam plan.

reklama
Do góry