reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@gosia321 mutacje z krzepliwosci mam pai1 hetero i vr2 hetero. Zespol antyfosfolipidowy wyszedl mi juz dwa razy ujemny. Na mutacje wg mojej ginki, kliniki i hematologa nie potrzebuje clexanu, ale bralam, bo wiem, ze dziewczyny w pl dostaja, nawet na hetero. Niestety u mnie wszystko jest w normie, histeroskopie mialam dwa razy, hormony w normie kariotypy tez. Z immumologii troche wyszlo, ale jak widac leczenie srednio pomoglo. Muszę podrazyc glebiej, ale wiele mi juz nie zostalo [emoji26]

@gosia321 mutacje z krzepliwosci mam pai1 hetero i vr2 hetero. Zespol antyfosfolipidowy wyszedl mi juz dwa razy ujemny. Na mutacje wg mojej ginki, kliniki i hematologa nie potrzebuje clexanu, ale bralam, bo wiem, ze dziewczyny w pl dostaja, nawet na hetero. Niestety u mnie wszystko jest w normie, histeroskopie mialam dwa razy, hormony w normie kariotypy tez. Z immumologii troche wyszlo, ale jak widac leczenie srednio pomoglo. Muszę podrazyc glebiej, ale wiele mi juz nie zostalo [emoji26]
Ja bym innej kliniki szukala bo jak jest taka sama doopna jak moja to kariery tam nie zrobisz. Wykozystaj jak placi ci KK i uciekaj stamtad.

reklama
Do góry