annemarie
Fanka BB :)
Arbuzy, gruszki, jablka i herbata, tez KONIECCos jeść musisz u mnie był arbuz awokado i jajko sadzone KONIECwszystko utrzymane zero zwrotów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Arbuzy, gruszki, jablka i herbata, tez KONIECCos jeść musisz u mnie był arbuz awokado i jajko sadzone KONIECwszystko utrzymane zero zwrotów
Chwile hi hi hiI jak,? Dziś się utrzymała? [emoji848] [emoji7] [emoji134]
Dobra, poddaje sieTak pociesze pozniej jest z 2 tygodnie spokoju i wkracza zgaga ktora z dnia na dzien jest coraz wieksza az w koncu bez lekow sie nie da
Takie to uroki ale same chcialysmy tych wszystkich objawow
U mnie było chrupanie surowej marchewki i picie wody z lodem... [emoji87] [emoji1]Arbuzy, gruszki, jablka i herbata, tez KONIEC
Jakie slodkie kitki u Oliwki [emoji7][emoji7]Będzie dobrze wkoncu bliźniaki rosną [emoji173] Zobacz załącznik 909418
Gosia , Bogu dziekuje codziennie ze je mamwiem co oznacza ich nagly brakTak pociesze pozniej jest z 2 tygodnie spokoju i wkracza zgaga ktora z dnia na dzien jest coraz wieksza az w koncu bez lekow sie nie da
Takie to uroki ale same chcialysmy tych wszystkich objawow
Czy ja dobrze przeczytałam ze masz 2 szt ?Arbuzy, gruszki, jablka i herbata, tez KONIEC
Dobrze, dobrzeCzy ja dobrze przeczytałam ze masz 2 szt ?
Gratuluje Ci ja zwolenniczka bliźniaków!!!
Kto by pomyślał ze kiedyś. ..
Dokladnie latwo nie jest ale damy rade [emoji847][emoji847]Jesli chodzi o szczerosc to jestescie niezastapioneGosia tyle zesmy sie naczekaly ze i to przezyjemy
Marcelina ma grubszy wlos to i kitka inaczej wyglada a u Oliwi takie 2 chudziutkie antenki [emoji7][emoji7][emoji7]