Never give up
Fanka BB :)
Jak to lekarz powiedział... oby do 12 tygodnia i będzie można się cieszyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspaniała wiadomość ściskam mocnoA żebyś wiedziała ile ja siedziałam w niepewności... myślałam że zemdleje w tej kolejce.
Dopiero wyszłam...
Jestem najszczesliwsza osoba pod słońcem i płacze, placze że szczęścia
Mamy kochane JEDEN zarodek z bijacym [emoji173]
Gratulacje [emoji176][emoji176][emoji176]Dziewczynki ja już po usg serduszkowym, widziałam jak bilo[emoji7]
Ale dr nie dała mi posłuchać, twierdzi że do 10 tyg lepiej nie, bo to za bardzo podrzewa zarodek (??), widać co lekarz to inaczej. Termin porodu na 01.06[emoji173]
Hihihi Nadzieja Tajniak. rozbawilas mnie. no teraz niech rosnie oby oby..!Osz Ty Tajnusie-agentusie- gratuluję i trzymam kciukasy za przyrost
No to świetne wieści. Gratulacje!A żebyś wiedziała ile ja siedziałam w niepewności... myślałam że zemdleje w tej kolejce.
Dopiero wyszłam...
Nio teraz czekam na piekny przyrost. A jak myslisz progesteron jest ok?Nadziejka, najważniejszy przyrost :*
Dziewczyny tu w 7dpt miały bety od 8 do ponad 200 I te niskie bety latają po domach a z tych wysokich niekoniecznie :/
Never give upJak to lekarz powiedział... oby do 12 tygodnia i będzie można się cieszyć
I ja 28 maja [emoji7] [emoji7] [emoji7]To rodzimy razem ja 31.05 [emoji173]️[emoji173]️
A ja 4 majaI ja 28 maja [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Cudnie!!!!!!!!!! Teraz nudnych 8 miesięcy [emoji173]️ będziesz GRUBA[emoji7] [emoji106] [emoji8]A żebyś wiedziała ile ja siedziałam w niepewności... myślałam że zemdleje w tej kolejce.
Dopiero wyszłam...