annemarie
Fanka BB :)
Ale armia sie szykujeI ja 28 maja [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale armia sie szykujeI ja 28 maja [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Suuuper! Kciuki za przyrost[emoji8]Hej. Dobre Duszyczki musze sie wam do czegos przyznac... 7 dni temu mialam transfer 2 blastek. Dzis pierwsza beta i wynik 18.8. Nic nie mowilam bo wyciszylam sie i nie chcialam sie nakrecac. Wiem ze teraz najwazniejszy jest przyrost ale sama beta nie za niska na poczatek? @Justin87 Ty pamietasz u Ciebie jak to wygladalo 7 dnia? A i prg 19.75ng/ml zwiekszyc luteine? Ostatnio jak sie nie udalo w 7 dniu mialam prg 25.
Ja miałam podobnie za każdym razem tzn 2 razy. Implantacje była a później około 7 dpt bóle mocno okresowe skurcze i kończyło się ciążą biochemiczna. Mam A dzieje ze ciebie będzie ok. Dopóki nie masz mocnych skurczy to myślę że to dobry objaw.Hejka! Mój pierszy wpis na forum mimo ze leczę się 2 lata
Dziś mam 4dpt blastki z mrożenia i wariuje z emocji...bol jak do @ i kłucia jajników.
Szukam wsparcia w podobnej sytuacji
Ojej cudownie!!!A żebyś wiedziała ile ja siedziałam w niepewności... myślałam że zemdleje w tej kolejce.
Dopiero wyszłam...
Jestem najszczesliwsza osoba pod słońcem i płacze, placze że szczęścia
Mamy kochane JEDEN zarodek z bijacym [emoji173]
Dziękuje za wiadomośc! Jestem tu zupełnie nowa i tak szukam otuchy bo oprócz meza nikt nie wie co przechodzimy. A wiesz dlaczego tak się u Ciebie zadziało?Ja miałam podobnie za każdym razem tzn 2 razy. Implantacje była a później około 7 dpt bóle mocno okresowe skurcze i kończyło się ciążą biochemiczna. Mam A dzieje ze ciebie będzie ok. Dopóki nie masz mocnych skurczy to myślę że to dobry objaw.
Z tych dwóch bezpieczniejsza jest spasmolinaA i jeszcze jedno czy spasmolina jest bezpieczna w ciazy? Czy zmienic na nospe lepiej? Bralam spasmoline zeby wyciszyc skurcze macicy. Ale w ulotce jest ze nie zaleca sie w ciazy
Myślę, że nie ma źle Zbadaj też z przyrostem bety i dopytaj ewentualnie lekarza. Jedni chcą mieć ok 30, inni mówią, że 12 to na sztucznym super poziom. Zależy też w ogóle jaka masz jednostkę?Nio teraz czekam na piekny przyrost. A jak myslisz progesteron jest ok?