Dziewczyny wracam do Was mam 10 miesięcznego synka i w tym miesiącu mam nadzieje crio .Jestem na Estrofemie jutro druga kontrola endo, jeśli będzie ok w przyszłym tygodniu transfer - przypomnę klinika Invicta Gdańsk pomału emocje wracają, wrrrrrr
reklama
Ile? To ile masz zarodków w zamrażarce? Współczuję hiperki. Słyszałam, że to niebezpieczne.
Ustawowo mogli zapłodnić mi tylko 6 komórek i tak też zrobili. Ale przetrwały tylko trzy, które rozwijały się do 5 dnia. Reszta zdegenerowała w trzecim dniu. Uzyskaliśmy 3 ładne blastocysty, ale najlepsze było jak przyszłam na transfer. Jeden mój zarodek nie przeżył rozmrażania i na szybko musieli mi rozmrozić kolejny, który mam teraz w brzuszku. Także w zamrażarce został mi tylko jeden kropek
gosia321
Fanka BB :)
Pazury mialam i nic nigdy nimi nie zrobilam@Julitka27 ja też biore po 3×2 trza opitolić pazury i wkładać paluchem mam nadzieje ze nic nie narobiłam tym aplikatorem wrr
Ile? To ile masz zarodków w zamrażarce? Współczuję hiperki. Słyszałam, że to niebezpieczne.
Ból jak cholera.. Przez 3 dni spałam, bo chciałam przespać to wszystko.
Never give up
No właśnie się zastanawiałam... coś mi się wydawało że mniej. Ale mogłam się mylić..CHyba 33 dpt
To @Ela86 tyle wytrzymałas z wizyta u gina???? ... szacun
Sol
Właśnie sprawdziłam w notatkach. 5dni przed transferem.Od którego dnia cyklu miałas progesteron?
reklama
JoannaRak
Dla mnie annemarie tez jest pociecha w trudnych chwilach i zwatpieniach. Jej historia zakonczona szczesliwym finalem daje sile!
Anetko, i my tez damy rade [emoji173]️
Podziel się: