reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam, jestem tutaj nowa i chciałabym do Was dołączyć. Przeszukując neta o in vitro trafiłam na Wasze forum, jestem pod mega wrażeniem waszej walki, determinacji, wsparcia dla innych, a z waszej wiedzy pewnie nie jeden lekarz mógłby się wiele nauczyć, czytając wasze wpisy przekonałam się że podjęcie decyzji o in vitro to dopiero początek ciężkiej drogi. Niestety jestem przykładem, że pozytywna beta nie zawsze kończy się szczęśliwie.
Witaj @Katka11

Witam, jestem tutaj nowa i chciałabym do Was dołączyć. Przeszukując neta o in vitro trafiłam na Wasze forum, jestem pod mega wrażeniem waszej walki, determinacji, wsparcia dla innych, a z waszej wiedzy pewnie nie jeden lekarz mógłby się wiele nauczyć, czytając wasze wpisy przekonałam się że podjęcie decyzji o in vitro to dopiero początek ciężkiej drogi. Niestety jestem przykładem, że pozytywna beta nie zawsze kończy się szczęśliwie.
Katka nie spuszczaj glowy i nie skladaj zagla:pja mam 43 lata i od czwartu wiem ze sie blizniaki zadomowily . Tez swoje przeszlam, tez mam 3 poronienia za soba i wszystko czego tutaj czlowiek nie chce.

Nasze starania trwają ponad 4 lata, mam za sobą 3 ciąże (2x puste jajo i cb), problem to niskie amh i cienkie endo, niestety po łyżeczkowaniu walka ze zrostami tzw zespół ashermana, no i przede wszystkim mój wiem 40+, to tak w wielkim skrócie
@Katka11 a więc nie jesteś sama jest nas wiele ktôre skończyły 40+ a wiek nie jest pretekstem żeby sie poddawać trzeba podnieść gĺowe i walczyć do osiągnięcia celu trzymam✊✊✊ za udany koniec i bijace ❤❤❤

Teraz jestem na etapie zmiany lekarza, czekam na wyniki badań i dopiero wtedy lekarz zadecyduje czy się podejmie, ale wolę za wczasu być w temacie, bo in vitro to dla nas nowość:)

Witak Katka faktycznie in vitro to ciężks droga ale można przeżyć ważne tylko żeby próbować. Fajnie że do nas napisałaś.

reklama
Do góry