reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam, jestem tutaj nowa i chciałabym do Was dołączyć. Przeszukując neta o in vitro trafiłam na Wasze forum, jestem pod mega wrażeniem waszej walki, determinacji, wsparcia dla innych, a z waszej wiedzy pewnie nie jeden lekarz mógłby się wiele nauczyć, czytając wasze wpisy przekonałam się że podjęcie decyzji o in vitro to dopiero początek ciężkiej drogi. Niestety jestem przykładem, że pozytywna beta nie zawsze kończy się szczęśliwie.
Witaj! Opisz swoja historie!

@tamiza heloł heloł !! Co u Ciebie??

reklama
Witam, jestem tutaj nowa i chciałabym do Was dołączyć. Przeszukując neta o in vitro trafiłam na Wasze forum, jestem pod mega wrażeniem waszej walki, determinacji, wsparcia dla innych, a z waszej wiedzy pewnie nie jeden lekarz mógłby się wiele nauczyć, czytając wasze wpisy przekonałam się że podjęcie decyzji o in vitro to dopiero początek ciężkiej drogi. Niestety jestem przykładem, że pozytywna beta nie zawsze kończy się szczęśliwie.
Witamy na forum:)
Nasze motto to: Walczymy do końca!
I Ty dasz radę :)
lekko nie będzie, ale nie oto chodzi żeby gładko przejść przez życie, ale szczęśliwie,
Właśnie o te szczęście walczymy

Cześć, rozgość się. [emoji4]
Możesz opowiedzieć coś więcej o sobie?

Witamy Cię i wysyłamy ciążowe fluidy, rozgość się u Nas pytaj i dziel emocjami po to jesteśmy :)

Nasze starania trwają ponad 4 lata, mam za sobą 3 ciąże (2x puste jajo i cb), problem to niskie amh i cienkie endo, niestety po łyżeczkowaniu walka ze zrostami tzw zespół ashermana, no i przede wszystkim mój wiem 40+, to tak w wielkim skrócie

reklama
Jestes wielka zawsze bylas przykladem dla tych ktore na swoja ciaze musialy czekac dluzej. Zawsze nas wszystkie wspieralas a teraz za to wszystko zycie w koncu postanowilo cie podwujnie nagrodzic [emoji7][emoji7][emoji7]

Do góry