reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kobitki napiszcie prosze ile razy dzi4nnie mogę brać nospe forte na zmniejszenie skurczy w macicy i czy macie jakieś zioła ktore możemy popijać na to aby uniknąć takowych skurczy dziekuje ✊

Moj lekarz to ostoja spokoju chociaz w pierwszym momencie ta roznica tez go nieco zmartwila. jak mu powiedzialam ze mialam implantowana 5 dniowa blastke i 3 dniowy zarodek to sie uspokoil. Sprawdzil w komputerze wymiary i wyszlo dokkadnie dwa dni roznicy. Nie mial chyba jeszcze pacjentki po takim transferze. Ogolnie bardzo pozytywnie to wyszlo❤️
Łoooo Matko ... Ależ mnie tu długo nie było..
Nie dam rady Was nadrobić

Widzę kochana że będą bliźniaki ❤️❤️ gratuluję z całego serca ❤️❤️❤️

Witam, jestem tutaj nowa i chciałabym do Was dołączyć. Przeszukując neta o in vitro trafiłam na Wasze forum, jestem pod mega wrażeniem waszej walki, determinacji, wsparcia dla innych, a z waszej wiedzy pewnie nie jeden lekarz mógłby się wiele nauczyć, czytając wasze wpisy przekonałam się że podjęcie decyzji o in vitro to dopiero początek ciężkiej drogi. Niestety jestem przykładem, że pozytywna beta nie zawsze kończy się szczęśliwie.

reklama
Do góry