reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ciezko powiedziec od jakiej bety, pecherzyk ponoc od 1000 a serduszko od 10.000 ale bym sie tym tak nie sugerowala. Serce powinno zaczac bic 21-23 dni od zaplodnienia, na usg powinno byc widoczne w 6 tyg. Zdarza sie ze juz i w piatym widac, opcja pozna to 7-8. Nie wiem czy ci pomoglam, ale moze troche rozjasnilam temat❤️

Dzięki wielkie :)
Idę jutro na wizytę i się zastanawiam czy nie będzie za wcześnie, ale lekarz chce mnie zobaczyć wcześniej ze względu na to, że jestem po jednym poronieniu.

reklama
Laurka na problemy z implantacją spowodowane kirami podaje się accofil na ok 5 dni przed transferem, więc wszystko jest pod kontrolą :)
@dżoasia jak jak Ci dziękuję za tę wiadomość.
Wiem że każde leczenie inne i podstawy tego leczenia też,ale wy w miarę jesteście zgodne z lekami, dawkowaniem i wogole i nie wiem czemu jakoś pomysł doktora mnie zmartwil, że może myśli że nie ma się co wymyślać bo zarodek słaby to i tak się nie uda
Boże ale mi głupoty do głowy przychodzą, jak nie żeś wiruje do transferu to bede normalnie cudem medycznym
@dżoasia raz jeszcze many thanks

Strasznie mnie ciekawi dlaczego u mnie w klinice robią usg tak pozno! No i nie kaza badać progesteronu wcale...

U mnie w klinice tez nie badaja progesteronu, choc ja zbadalam i okazalo sie, ze mam niski i pomimo, ze pewnie dopochwowe nie wychodzily z krwi to i tak klinika sie troche obawiala tego niskiego wyniku i zmienili mi tabletki. Mysle, ze mimo wszystko przynokazji bety moze warto skontrolowac.

@dżoasia jak jak Ci dziękuję za tę wiadomość.
Wiem że każde leczenie inne i podstawy tego leczenia też,ale wy w miarę jesteście zgodne z lekami, dawkowaniem i wogole i nie wiem czemu jakoś pomysł doktora mnie zmartwil, że może myśli że nie ma się co wymyślać bo zarodek słaby to i tak się nie uda
Boże ale mi głupoty do głowy przychodzą, jak nie żeś wiruje do transferu to bede normalnie cudem medycznym
@dżoasia raz jeszcze many thanks

Laurka wariuj tu razem z nami, po to jestesmy :) bedize dobrze, mnie tez przed transferem nosilo, juz nie wiedzialam co mam jeszcze sorawdzic i co moglo zostac spieprzone po drodze, takze to chyba normalne, ze snujemy teorie spiskowe ;)

Laurka wariuj tu razem z nami, po to jestesmy :) bedize dobrze, mnie tez przed transferem nosilo, juz nie wiedzialam co mam jeszcze sorawdzic i co moglo zostac spieprzone po drodze, takze to chyba normalne, ze snujemy teorie spiskowe ;)
@Mieciu85 kochana jesteś :*
Jestem przed miesiączką, mam nadzieję ostatnia w tym roku:) i to hormony mną rządzą.
Uczę się na waszych historiach, dzięki bb poszerzyła diagnostykę i znalazłam "problem"
Dzięki za wszelką pomoc

reklama
Do góry