Właśnie jedziemy, yhhh 2.5 godziny drogi, mamy być 2 godziny wcześniej, wizyta na 19...ale się denerwuje.... Anett, a może któraś z was też wie...czy Novum ma parking? Czy mamy szukać czegoś? Bo czadu zbytnio nie będzie na jeżdżenie w kółko jakieś rady??
reklama
Już napisałam , czekam aż odpisze ale już sama noe wiem...Napisz do niego, może coś doradzi?
lafantynka
Fanka BB :)
Super! Już się nie moge doczekac tego uczucia. Ale to jeszcze chyba muszę poczekać kilka tygodni.Mnie mdłości męczyły do 7 tyg teraz czasem się słabo zrobi i zaczęłam się zastanawiać czy już nie zaczynam czuć pierwszy ruchów od paru dni takie fajne przelewanie czuje super uczucie
redferrari
Kochana dziś to Ty nic widzieć nie musisz, dziś musisz przetrwać... Spokojnie daj sobie czas na przetrawienie sytuacji - jesteś młoda zdecydowana uparta - wierzę w to, że będzie dobrzeJuż napisałam , czekam aż odpisze ale już sama noe wiem...
Tak parking jest przed kliniką i zazwyczaj jest miejsce. A ja dzisiaj piszę też z przykrymi wieściami bo wybrałam się na konsultację do speca od Usg jak na Olsztyn do Hoppe i dowiedziałam się że nasze dzieciątko urosło do 10mm ale akcji serduszka już nie ma 8t nasz naturalny cudzik .Jutro zabieg
redferrari
nie tak miało byćTak parking jest przed kliniką i zazwyczaj jest miejsce. A ja dzisiaj piszę też z przykrymi wieściami bo wybrałam się na konsultację do speca od Usg jak na Olsztyn do Hoppe i dowiedziałam się że nasze dzieciątko urosło do 10mm ale akcji serduszka już nie ma 8t nasz naturalny cudzik .Jutro zabieg
jagodaaga
Jejkuuu strasznie mi przykroTak parking jest przed kliniką i zazwyczaj jest miejsce. A ja dzisiaj piszę też z przykrymi wieściami bo wybrałam się na konsultację do speca od Usg jak na Olsztyn do Hoppe i dowiedziałam się że nasze dzieciątko urosło do 10mm ale akcji serduszka już nie ma 8t nasz naturalny cudzik .Jutro zabieg
Oj nie tak iskierka nadzieji była widocznie nie było nam danenie tak miało być
ilmenau
Tak parking jest przed kliniką i zazwyczaj jest miejsce. A ja dzisiaj piszę też z przykrymi wieściami bo wybrałam się na konsultację do speca od Usg jak na Olsztyn do Hoppe i dowiedziałam się że nasze dzieciątko urosło do 10mm ale akcji serduszka już nie ma 8t nasz naturalny cudzik .Jutro zabieg
Ojej, to straszne! Bardzo ci wspolczuje
reklama
@Leweczek1 bardzo mi przykro
Podziel się: