reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny u mnie znowu beta ujemna...
Ja już nawet nie wiem co mam dalej badac co robic...
Mam ochotę się poddac...
To był mój ostatni zarodek...
Ja umieram....

reklama
:D
Ty jak moja siostra. Spokojnie, urośnie. Ja mój brzuch lubię ale uwierz nic przyjemnego go targać a spanie to porażka. Wczoraj złapał mnie ból z lewej strony od kręgosłupa i nie mogłam chodzić, w nocy przerzuciło mi się na prawą stronę a od rana dzisiaj nieco lepiej ale szału nie ma.
Tak więc ciesz się, że jeszcze jesteś w miarę płaska. Naprawdę. [emoji8]
Hihi pewnie masz racje! Ale chciałabym zobaczyć ze już coś się dzieje, chociaż odrobinkę. A u mnie z cierpliwością to kiepsko:tak: ale pewnie wspomnę jeszcze Twoje słowa :D

Taki jest plan, żeby kupić używany. Jakiś czas temu oglądałam, co jest na olx i allegro i szału nie było. Muszę się za to wziąć. Jednak jak już nic nie znajdę, to pozostaje kupić nowy. Babcia obiecała wspomóc, to przeżyjemy to jakoś. [emoji6]

Moj sklep nazywa sie strych.com ;) wiekszosz rzeczy zostawilismy po malej wiec przyniamniej duzo wydatkow odejdzie. Moj tylko mnie neka zeby sie dowiedziec jaka plec zebysmy w eazie czego mogli sie pzobyc dziewczecych ubranek przy prazprowadzce.m, ale stoje twardo! ;)

Moj sklep nazywa sie strych.com ;) wiekszosz rzeczy zostawilismy po malej wiec przyniamniej duzo wydatkow odejdzie. Moj tylko mnie neka zeby sie dowiedziec jaka plec zebysmy w eazie czego mogli sie pzobyc dziewczecych ubranek przy prazprowadzce.m, ale stoje twardo! ;)
To podziwiam Cie kochana bo ja bym nie wytrzymała tyle miesięcy w niewiedzy. Ale ja to już taki typ jestem. W gorącej wodzie kąpana :D

Hej. Dziewczyny jestem załamana...Jestem 10 dzień po transferze, dziś robiłam bete...wynik <1,20 ...niski,wiem...Powiedzcie mi czy już mam sie poddac czy jeszcze robic za jakies 2 dni powtórke bety...Lekarz mówił,że jak nie wyjdzie to juz sie poddac, ale czy ten wynik juz przekresla wszystko? Czytałam,ze dziewczynom czasem wzrastała dopiero ok. 14dpt ....Jak z tym jest?

reklama
To pieknie! Ale prezent bedziecie mieli na rocznice! Cudna randka! U mnie nadal kiepsko! Mdłości męczą i senna jestem. Ale liczę na to ze to już końcówka i zaraz będzie już tylko lepiej:)
Mnie mdłości męczyły do 7 tyg teraz czasem się słabo zrobi i zaczęłam się zastanawiać czy już nie zaczynam czuć pierwszy ruchów od paru dni takie fajne przelewanie czuje super uczucie

Do góry