reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U nas wszystko ok ja miałam zakaz dlatego ze łożysko zakrywalo ujście szyjki macicy ale na tych testach papa jak ta lekarka robiła usg to wyszło ze łożysko jest z prawej strony i nie zakrywa ujścia szyjki no i nie ma żadnych plamien ani niczego wiec się wczoraj skusiliśmy i dzisiaj czuje taki dyskomfort takie ciągniecie brzucha na dół może naprawdę za dawno nic nie było i dlatego tak się dzieje może organizm musi się znowu przyzwyczaić bo jeśli by było coś nie tak to chyba bym plamila albo coś a tu czysto tylko taki ból na dole i na udach hehe jak dawno nic nie było to i to wszystko zapomniało jak to jest a jak u was ??
Właśnie my tez się zdecydowaliśmy bo wszystko z ciąża okej:D robilismy te badania genetyczne harmony i wszystko wyszło dobrze!! Jutro ide na te usg genetyczne ( czy jak to się nazywa) ale wcześniej na usg wszystko było ok plus te wyniki genetyczne także jestem dobrej myśli! A wy kiedy na wizytę??

reklama
Moje kochane✊✊✊ się sprawdziły mam 6 komóreczek ❤❤❤❤❤❤ teraz mam czekać na fona od embriologa .Ale miałam odlot nie żałowali narkomance działki obudziłam się już na łóżku z mężem obok niech się teraz pięknie dzielą moje dzieciaczki ściskam Was kochane jade do domku odpoczywać
@Olk@24 za betę do nieba kochana ✊✊
Cudnie!! ✊✊ za piękne podziały!! Ja tez zawsze lubiłam ten odlot!

Ja sie chyba nastawie, ze jest za wczesnie i ze nie uslysze nic. Bo niby pisza, ze od 16 tyg ale pamietam w pierwszej ciazy mi kolezanka jakis badziewny monitor pozyczyla i slychac bylo naprwno wczesniej niz 16tydzien. W sumie jak to w weekend przyjdzie to juz bedzie prawie 14 to cos powinno byc chyba slychac, ja w okolicy brzucha jestem w miare szczupla bo caly fet poszedl w inne okoloce tylnie ;) wiec moze cos zdzialamy juz. Tylko nie mozna tych monitorow za czesto uzywac bo podobno dla maluszka jak sie uzywa doplera to tak jakby przylozyc ucho do gloskika z glosna muzyka. Nie wiem na ile w rym prawdy alenjuz pare razy to czytalam i faktycznie w pierwszej ciazy mala taknjakby uciekala od tego zawse sie zaczynala ruszac wiec czasami byl to kojnsposob jak dlugo ruchow nie czulam al chyba trzeba z umiarem tego uzywac.
A wiesz co namowilas mnie! Tez sobie zamówię a co mi tam;) pozatym mój mąż mówi ze na tym dziecku kończy produkcje :D ( ma już dwie córki) wiec może nie będę miała już okazji i będę zalowac.

A tak z innej beczki to troche mi dziś smutno.. bo u mnie jeszcze WOGOLE nie widac ciążowego brzuszka...:(
Wieczorem po obiadku jak sobie smaruje to jest taki delikatnie okrąglutki a rano znowu płasko :( wiem ze to pierwsza ciąża ale liczyłam ze już coś się zadzieje a tu nic... ciagle tylko ciąża spożywcza :p

A tak z innej beczki to troche mi dziś smutno.. bo u mnie jeszcze WOGOLE nie widac ciążowego brzuszka...:(
Wieczorem po obiadku jak sobie smaruje to jest taki delikatnie okrąglutki a rano znowu płasko :( wiem ze to pierwsza ciąża ale liczyłam ze już coś się zadzieje a tu nic... ciagle tylko ciąża spożywcza :p

Poczekaj tydzien/dwa i zobaczysz jak to jest jak nie mozesz zapiac spodni :p
Ja dzisiaj probowalam zalozyc spodnie, ktore mialam na sobie w zeszlym tygodniu i zapielam sie na sile, ale juz usiasc nie mozna w nich bylo :p
Wiec zostalam z jedna para luzniejszych jeansów, bo reszta juz sie nie nadaje ;)

Kochana w pierwszej tak jest bo miesnie silne szczegolnie jesli jestes szczupla, ja w pierwszej na poczatku 6 miesiaca mialam taki lekki i wygladal troche wlasnie jak spozywczy i ktos mnie zapytal jak bylismy na wakacjach i bylam w stroju czy jestem w ciazy to powiedzialam, ze chyba musialam za duzo zjesc, bo to troche tak wygladalo... wyraz ich twarzy bezcenny!!! [emoji38][emoji38]

reklama
Do góry