No nie kochana tak strasznie mi przykro. Nie wiem co pisac.Dziewczyny u mnie znowu beta ujemna...
Ja już nawet nie wiem co mam dalej badac co robic...
Mam ochotę się poddac...
To był mój ostatni zarodek...
Ja umieram....
reklama
Przykro mi.Hej. Dziewczyny jestem załamana...Jestem 10 dzień po transferze, dziś robiłam bete...wynik <1,20 ...niski,wiem...Powiedzcie mi czy już mam sie poddac czy jeszcze robic za jakies 2 dni powtórke bety...Lekarz mówił,że jak nie wyjdzie to juz sie poddac, ale czy ten wynik juz przekresla wszystko? Czytałam,ze dziewczynom czasem wzrastała dopiero ok. 14dpt ....Jak z tym jest?
Powtorzylabym za 2 dni dla 100% pewnosci.
Ale mi jesli nie wychodzilo w 10 dniu to i w 12 tez nie.
Niestety
Dzięki, tak też myślałam, zrobie w piątek dla czystego sumienia, ale to jest jakaś masakra...Tak ogromną miałam nadzieję,że nam się uda za 1 razem...Mamy 4 mrozaczki wiec podejdziemy jeszcze za jakiś czas...Jak ochłonę...Żeby jeszcze było wiadomo o co chodzi, co wykluczyć, co można zrobić żeby się udało...Ale wiem...to wszedzie tak działa...Biedne my wszystkie nie mogące zrobić nic,żeby pomóc naszym dzidziom przyjść na świat.
Rozumiem Cię baaardzo dobrze. Niesprawiedliwe to wszystko Narazie to sobie odpocznij kochana od tego wszystkiego. Ja w takiej sytuacji postanowiłam jeszcze zmienić klinikę... zobaczymy co wyjdzie. Ehhh, trzymaj się. Oby znalazło się rozwiązanie Waszego problemu. Musi!Dziewczyny u mnie znowu beta ujemna...
Mam ochotę się poddac...
Ja umieram....
Spróbuj powtórzyć betę. Może akurat zaskoczy. Trzymaj się kochana i dawaj znać.Dzięki, tak też myślałam, zrobie w piątek dla czystego sumienia, ale to jest jakaś masakra...Tak ogromną miałam nadzieję,że nam się uda za 1 razem...Mamy 4 mrozaczki wiec podejdziemy jeszcze za jakiś czas...Jak ochłonę...Żeby jeszcze było wiadomo o co chodzi, co wykluczyć, co można zrobić żeby się udało...Ale wiem...to wszedzie tak działa...Biedne my wszystkie nie mogące zrobić nic,żeby pomóc naszym dzidziom przyjść na świat.
Justin87
Fanka BB :)
Dla pewności lepiej zrobić za 2 dni ale raczej nic z tego nie będzie. Przykro mi.Hej. Dziewczyny jestem załamana...Jestem 10 dzień po transferze, dziś robiłam bete...wynik <1,20 ...niski,wiem...Powiedzcie mi czy już mam sie poddac czy jeszcze robic za jakies 2 dni powtórke bety...Lekarz mówił,że jak nie wyjdzie to juz sie poddac, ale czy ten wynik juz przekresla wszystko? Czytałam,ze dziewczynom czasem wzrastała dopiero ok. 14dpt ....Jak z tym jest?
Dlaczego macie się poddać?
adansonia
U mnie niestety przy takiej becie za 2 dni dosyswalam okresHej. Dziewczyny jestem załamana...Jestem 10 dzień po transferze, dziś robiłam bete...wynik <1,20 ...niski,wiem...Powiedzcie mi czy już mam sie poddac czy jeszcze robic za jakies 2 dni powtórke bety...Lekarz mówił,że jak nie wyjdzie to juz sie poddac, ale czy ten wynik juz przekresla wszystko? Czytałam,ze dziewczynom czasem wzrastała dopiero ok. 14dpt ....Jak z tym jest?
Margit2018
Olcia stara baba jak ja zaszła w ciążę to i ty zajdziesz. Zmień tylko klinikę na większą najlepiej do warszawy novum dr zamora, dr wojewódzki.masz zarodki a to najważniejsze, za którymś razem zaskoczy. Dzwoń i się umów na wizytę.Dziewczyny u mnie znowu beta ujemna...
Mam ochotę się poddac...
Ja umieram....
reklama
Kochana bardzo mi przykro ale nie poddawaj się walcz bo przecież jest o co zmień moze klinike lekarza leki ale walcz tule z całych sił ❤❤❤❤Dziewczyny u mnie znowu beta ujemna...
Mam ochotę się poddac...
Ja umieram....
Podziel się: