reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej potrzebuje porady dziewczyny nie kochałam się z mężem dobre 2 miesiące no i wczoraj już nie wytrzymaliśmy i się stało było delikatnie ale nic nie bolało wiec sex był taki jak zawsze i dzisiaj boli mnie brzuch na dole tak ciągnie i uda czy mam się martwić i jechać do lekarza dziisaj jest 14+4 tc co myślicie plamien żadnych nie mam
Czesc kochana właśnie dziś myślałam o tobie, jak się czujecie i kiedy kolejne podglądanko:) ja dziś 13+2 i mamy za sobą już dwa sexiki:happy2: ciąża przebiega prawidłowo, żadnych plamien wiec się zdecydowaliśmy. I tez na drugi dzień rano czułam delikatny dyskomfort. Ale z maluchem wszystko okej. Wiec to może po prostu takie uczucie bo po dłuższej przerwie.

reklama
Czesc kochana właśnie dziś myślałam o tobie, jak się czujecie i kiedy kolejne podglądanko:) ja dziś 13+2 i mamy za sobą już dwa sexiki:happy2: ciąża przebiega prawidłowo, żadnych plamien wiec się zdecydowaliśmy. I tez na drugi dzień rano czułam delikatny dyskomfort. Ale z maluchem wszystko okej. Wiec to może po prostu takie uczucie bo po dłuższej przerwie.
U nas wszystko ok ja miałam zakaz dlatego ze łożysko zakrywalo ujście szyjki macicy ale na tych testach papa jak ta lekarka robiła usg to wyszło ze łożysko jest z prawej strony i nie zakrywa ujścia szyjki no i nie ma żadnych plamien ani niczego wiec się wczoraj skusiliśmy i dzisiaj czuje taki dyskomfort takie ciągniecie brzucha na dół może naprawdę za dawno nic nie było i dlatego tak się dzieje może organizm musi się znowu przyzwyczaić bo jeśli by było coś nie tak to chyba bym plamila albo coś a tu czysto tylko taki ból na dole i na udach hehe jak dawno nic nie było to i to wszystko zapomniało jak to jest a jak u was ??

Hej potrzebuje porady dziewczyny nie kochałam się z mężem dobre 2 miesiące no i wczoraj już nie wytrzymaliśmy i się stało było delikatnie ale nic nie bolało wiec sex był taki jak zawsze i dzisiaj boli mnie brzuch na dole tak ciągnie i uda czy mam się martwić i jechać do lekarza dziisaj jest 14+4 tc co myślicie plamien żadnych nie mam
Raczej wszystko w porządku :) za długo czekaliście i taki oto efekt :p dyskomfort powinien zniknąć po południu i się uspokoisz :)

Raczej wszystko w porządku :) za długo czekaliście i taki oto efekt :p dyskomfort powinien zniknąć po południu i się uspokoisz :)
Chyba wszystko musi się przyzwyczaić do tego ze od nowa jest sex ;) ale czułam się jak bym pierwszy raz to robiła hehe mam nadzieje ze wszystko dobrze lekarza mam w środę ale myśle ze gdybybylo coś nie tak to by było plamienie albo krwawienie a jest czysto ale oczywiście człowiek panikuje i teraz się zastanawia po co to było jak teraz boli

Chyba wszystko musi się przyzwyczaić do tego ze od nowa jest sex ;) ale czułam się jak bym pierwszy raz to robiła hehe mam nadzieje ze wszystko dobrze lekarza mam w środę ale myśle ze gdybybylo coś nie tak to by było plamienie albo krwawienie a jest czysto ale oczywiście człowiek panikuje i teraz się zastanawia po co to było jak teraz boli
Nie schlebiaj mężowi, nie ma aż takiego instrumentu żeby coś Wam zrobić złego :) seks w ciąży jest ok :) czasem nawet przyjemniejszy :D

Moje kochane✊✊✊ się sprawdziły mam 6 komóreczek ❤❤❤❤❤❤ teraz mam czekać na fona od embriologa .Ale miałam odlot nie żałowali narkomance działki obudziłam się już na łóżku z mężem obok niech się teraz pięknie dzielą moje dzieciaczki ściskam Was kochane jade do domku odpoczywać
@Olk@24 za betę do nieba kochana ✊✊

reklama
Tez się zastanawiam nad tym detektorem. Ale obawiam się ze będę miała problem z prawidłowym użytkowaniem i dopiero będzie panika ze coś jest nie tak bo nie słyszę malucha.

Ja sie chyba nastawie, ze jest za wczesnie i ze nie uslysze nic. Bo niby pisza, ze od 16 tyg ale pamietam w pierwszej ciazy mi kolezanka jakis badziewny monitor pozyczyla i slychac bylo naprwno wczesniej niz 16tydzien. W sumie jak to w weekend przyjdzie to juz bedzie prawie 14 to cos powinno byc chyba slychac, ja w okolicy brzucha jestem w miare szczupla bo caly fet poszedl w inne okoloce tylnie ;) wiec moze cos zdzialamy juz. Tylko nie mozna tych monitorow za czesto uzywac bo podobno dla maluszka jak sie uzywa doplera to tak jakby przylozyc ucho do gloskika z glosna muzyka. Nie wiem na ile w rym prawdy alenjuz pare razy to czytalam i faktycznie w pierwszej ciazy mala taknjakby uciekala od tego zawse sie zaczynala ruszac wiec czasami byl to kojnsposob jak dlugo ruchow nie czulam al chyba trzeba z umiarem tego uzywac.

Do góry