reklama
kochanka328
Fanka BB :)
kochanka328
redferrari
Gratuluje kochana ja też mam wrażenie, że wczoraj była połowa a to już ponad 3 tygodnie temu... teraz już czas leci dużo szybciej, brzuszek jest dużo cieższy - trzeba wyprawkę kompletować...
redferrari
ja bym nie mówiła, na histero powiedz że idziesz bo masz bolesne miesiączki i dostaniesz l4 potem powiedz, że musisz na kontrol po i idz do paśnika i po sprawie - nie znasz ludzi więc nie wiadomo jak zareagują, a praca Ci potrzebna i już...Czesc dziewczyny
Potrzebuje znow porady, chyba sie od was uzaleznilam Co byscie zrobily w przypadku zmiany pracy. Powiedzialybyscie juz na wstepie ze sie leczycie pod katem nieplodnosci, czy przemilczalybyscie ta sprawe? Chodzi mi o to, ze podczas czasu probnego mozliwe ze bede musiala na histeroskopie ale wiadomo tez ze do wujka Jarka. Nie znam ludzi, nie wiem jak zareaguja. Chodzi generalnie o nieobecnosc jednodniowa w przypadku tych spraw. Reszte dam rade jakos popoludniem ogarnac. Trzymac takie rzeczy mimo wszystko tabu, bo temat wiadomo prywatny i niewygodny?
motylek24
Badanie genetyczne zarodków jest bardzo drogie i przeznaczone raczej dla par "wiekowych" albo stwierdzonymi wadami w genach. Wszystko zależy od przyczyny niepłodności, u mnie np. były niedrożne jajowody, mam już dziecko więc wykonywanie dodatkowych badań przed pierwszą procedurą jest nieuzasadnione, szkoda pieniędzy. Natomiast przy braku implantacji zarodków ( myślę że tak do 3) lub poronieniach dwa razy z rzędu trzeba poszukać przyczyny.Mam pytanie...przeczytałam właśnie,że przed transferem istnieje możliwość zbadania zarodków pod względem genetycznym...badania pgs,pgd. Czy ktoś takie badanie robił? Dlaczego nie są to badania standardowe,przecież informacja,czy zarodek ma wadę genetyczna jest mega istotna:/ Przepraszam,jestem jeszcze trochę zielona w temacie procedur, leżę w szpitalu i doszukuje się,co jeszcze mogę zrobić by kolejne podejście do in vitro nie skończyło się tak jak teraz
gosia321
Hehe to musieli miec ubaw dlugi korytarz mialas do popisu [emoji16][emoji16][emoji16]no .. w Gamecie nic nie pamiętam ani snów , tylko tyle ze po 30 min zabral mnie tata do domu i zdychałam..
gosia321
[emoji110][emoji110][emoji110]mocno zaciskam powodzenia [emoji256][emoji256][emoji256]Dzień dobry wszystkim za mną bezsenna noc...wczoraj wieczorem dostałam telefon z kliniki , przełożyli mi wizytę na kilka dni wcześniej czyli na dzisiaj... Jejku jejkuuuu boje się ...tego .co usłyszę jskos tak nachodzą mnie mało pozytywne myśli ....trzymajcie kciuki proszę! Życzę wszystkim miłego i udanego dnia
Justin87
Ostatnio trochę zaszalałam i kupiłam kilka rzeczy w biedronie i lidlu. Jednak w większości jestem w lesie.Gratuluje kochana ja też mam wrażenie, że wczoraj była połowa a to już ponad 3 tygodnie temu... teraz już czas leci dużo szybciej, brzuszek jest dużo cieższy - trzeba wyprawkę kompletować...
Szukam powoli jakiejś ładnej piżamy i koszuli nocnej do szpitala ale nic mi w oko nie wpadło.
A tu już połowa i faktycznie trzeba myśleć o wyprawce.
Najbardziej przeraża mnie wózek, bo nie mam pojęcia jaki kupić a ceny zwalają z nóg. :/
reklama
gosia321
Powodzeni kochane [emoji256][emoji256][emoji256]
Podziel się: