reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Sylwia, Doniemika, trzymam kciuki za Wasze wysokie bety. Stres na maxa i ta niepewność w oczekiwaniu na wynik,
ale musicie wierzyć, że będzie dobrze. Ściskam Was mocno. I koniecznie dajcie znać, jak wysoką macie betkę :-D.

reklama
Sylwia trzymam mocno kciuki za Twoją bete!!! &&&&&&&

u mnie jest o tyle fajnie że mogę zrobić sobie badania w szpitalu i po 2 godzinach mam wynik,nawet w weekend..więc w razie czego drugą weryfikację zrobię w niedzielę..

Benle, dziękuję,ten filmik jest cudowny! Jeszcze nigdy nie widziałam takiego filmu o poczęciu i po prostu łzy popłyneły mi ze wzruszenia... i jeszcze ta muzyka, pięknie! Oby każda ze staraczek doświadczyła takiego cudu :tak:
Lawendowy
nie przejmuj się krwawieniem w tym terminie do transferze to na pewno implantacyjne. Będzie dobrze :tak:
Retiolandia mnie w klinice po pierwszej pozytywnej becie powiedzieli od razu że może się pojawić się małe plamienie jasnobrązowe i żeby się tym nie przejmować.
Kinga życzę wielu jajeczek, potem pięknych zarodeczków i oczywiście 9 spokojnych mięsięcy z dzieciaczkiem z brzuszku :-)
Doniemika zarówno bóle okresowe jak i negatywny test sikany jeszcze nie oznaczaja porażki, więc głowa do góry i maszeruj na betę! Trzymam kciuki żeby była wysoka &&&&&&
Sylwia no to czekamy na radosną nowinę :-)

Trzymam kciuki za wasze bety dziewczyny, ja tez przez dosc dlugi czas po transferze mialam bole jak przed @ i niektore testy tez nie wychodzily, dopiero wyniki z krwi potwierdzily ze jestem w ciazy, napiszcie prosze jaki leki bralyscie przy transferze z mrozaczkow? Pozdrawiam

Dziękuję bardzo za to wsparcie jakie mi dajecie. Ja już powoli odchodzę od zmysłów. Raz nie mogę doczekać się tej 15-16, a za chwilę boję się... Mąż mnie próbuje jakoś rozśmieszyć, ale tylko dodatkowo mnie denerwuje.... ehhh, kobieta to jednak obiekt nie zbadany do końca :-)

Kinga, owocnej, a raczej "jajecznej" stymulacji życzę. No i oczywiście małego, wyczekiwanego cudu również :-D

Czemu piszesz, że u Ciebie cudów ze stymulacją nie będzie? Słabo się stymulujesz? A jakie leki dostałaś?

Mam niskie AMH, a poprzednio przy dawkach 225 Gonal F lub mieszanki innej też aż 2 prawidłowe komórki były, a pęcherzyków miałam z 7. Teraz mam inną stymulację, bo wyszło, że Clostyllbegyt na mnie dobrze działa i sądząc po wyniku ostatnim były z 3 komórki prawidłowe. Mam brać od 3 do 6 dnia Clostyllgebyt, a potem od 6 do 8 Fostimon 75.

reklama
Do góry