reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@anett96, to samo ale mialam konsultacje z profesorem z tej kliniki i idziemy z tym co robi Pasnik. A wiec zobaczymy tym razem :)

Dziewczyny ale dzis numer, jak pisalam poszlam do gina dzis slrawdzic co z moim cyklem a ona do mnie mowi ze to wyglada jak normalny cykl i ze chyba owulacje mialam w tamtym tygodniu, ze endo ma 11 dzisiaj!!! Ona sama byla w szoku, ja nie wierze. A wiec powtarzam pytanie z tamtego tygodnia czy immunosupresja moze miec wplyw na cykl i owulacje?
Niezaleznie seksu nie bylo bo specjalnie unikalam bo chcialam wziac jak najszybciej leki na wywolanie a jakbysmy mieli seks musialabym dluzej poczekac. Plan jest taki ze teraz 10 dni duphaston na wywolanie okresu ... i lecimy!!! Czyli pierwszy dzien cyklu bedzie kolo 17, potem 10 dzien cyklu lot do Polski na sprawdzenie endo a potem za kilka dni transfer [emoji120]
O to to juz bys musiala spytac wujka Jarka ale jak widac w twoim przypadku chyba ma ;)
Dajesz kochana teraz bedzie twoj czas [emoji7][emoji7][emoji7]

Dziewczyny ratunku! W 2 dc miałam zacząć stymulację zastrzykiem z Gonalu między godz. 19 a 21. I przespałam cały wieczór (po zabiegu stopy źle się czułam). Zerwałam się przed 1 w nocy i dopiero wtedy poleciałam zrobić zastrzyk. Jejku jaka ze mnie idiotka :errr: Zawsze miałam wszystko w takich sprawach dopilnowanie, a tu takie coś... No nie mogę sobie tego darować. Teraz myślę jak postępować dalej. Może będę codziennie skracać godz. aż dojdę do 21, bo chyba przeskoczyć od razu nie powinnam... Czy jest jeszcze na forum taka gapa? Załamka. Z nerwów spać nie mogę.
Mysle ze jak teraz bedziesz robic o 22 to bedzie ok tylko ze zastrzyk z ovitrelle bedzie tez pozno w takim wypadku. Skoro to byl pierwszy zastrzyk to chyba mozna spokojnie jeszcze przesunac godzine na 20 bez komplikacji. Pewnie nie jednej z nas tu na forum zdarzylo sid z roznych przyczyn zapodac zastrzyk pozniej niz zwykle

Mysle ze jak teraz bedziesz robic o 22 to bedzie ok tylko ze zastrzyk z ovitrelle bedzie tez pozno w takim wypadku. Skoro to byl pierwszy zastrzyk to chyba mozna spokojnie jeszcze przesunac godzine na 20 bez komplikacji. Pewnie nie jednej z nas tu na forum zdarzylo sid z roznych przyczyn zapodac zastrzyk pozniej niz zwykle
Też myślę że jak zaczniesz teraz przyjmować wcześniej to nic się nie stanie. Wydaje mi się że najważniejszy to jest zastrzyk ,,na pęknięcie,, (dojrzewanie komórek) który musisz wziąć dokładnie o wyznaczonej godzinie. Mi lekarz mówił, że ten zastrzyk (zależy co akurat brałam) muszę brać rano lub wieczorem. Nigdy nie wyznaczal godziny.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ratunku! W 2 dc miałam zacząć stymulację zastrzykiem z Gonalu między godz. 19 a 21. I przespałam cały wieczór (po zabiegu stopy źle się czułam). Zerwałam się przed 1 w nocy i dopiero wtedy poleciałam zrobić zastrzyk. Jejku jaka ze mnie idiotka :errr: Zawsze miałam wszystko w takich sprawach dopilnowanie, a tu takie coś... No nie mogę sobie tego darować. Teraz myślę jak postępować dalej. Może będę codziennie skracać godz. aż dojdę do 21, bo chyba przeskoczyć od razu nie powinnam... Czy jest jeszcze na forum taka gapa? Załamka. Z nerwów spać nie mogę.
Nic kompletnie się nie przejmuj. Ja nie wiedziałam że godziny trzeba się trzymać. Na pewno godzinę przesuwałam gdzieś z 13 na 17. Zastrzyk ten na pęknięcie brałam już dokładnie jak klinika poleciła. Wszystko się udało:)

Do góry