reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam Was Kochane w tą piękną sobotę.
Ja póki co to pracuje krócej i zaraz po przyjściu do domu głowa na podusie i odlot. Potem budzi mnie budzik ok 19. Zjem coś idę się kąpać i znowu spać bez problemu. Trochę mnie to denerwuje bo nie lubię tak tracić czasu, ale widocznie teraz organizm tego potrzebuje. Rano 6:30 budzik bo trzeba wziąć leki. Ledwo wstaje, ale za czym luteina się rozpuści to już się przebudzam i już nie śpię. Dziewczyny czy Wy też tak macie lub miałyście na samym początek?

reklama
Dziewczyny ratunku! W 2 dc miałam zacząć stymulację zastrzykiem z Gonalu między godz. 19 a 21. I przespałam cały wieczór (po zabiegu stopy źle się czułam). Zerwałam się przed 1 w nocy i dopiero wtedy poleciałam zrobić zastrzyk. Jejku jaka ze mnie idiotka :errr: Zawsze miałam wszystko w takich sprawach dopilnowanie, a tu takie coś... No nie mogę sobie tego darować. Teraz myślę jak postępować dalej. Może będę codziennie skracać godz. aż dojdę do 21, bo chyba przeskoczyć od razu nie powinnam... Czy jest jeszcze na forum taka gapa? Załamka. Z nerwów spać nie mogę.
Kochana, spokojnie dzisiaj mozesz wziac o 19. Mi przy pierwszej procedurze kazali pierwszy wziac wieczor a drugi na drugi dzien rano, potem juz tylko rano. Olej te zastrzyki i sie nie spinaj :D

Cześć dziewczyny. Czy któraś z was zna się trochę na wynikach badania nasienia?? :) Właśnie odebrałam...i mało rozumiem z tych opisów:) czy ktoś na priv jest chętny mi trochę podpowiedzieć co i jak?? Będę wdzięczna

Dziewczyny ratunku! W 2 dc miałam zacząć stymulację zastrzykiem z Gonalu między godz. 19 a 21. I przespałam cały wieczór (po zabiegu stopy źle się czułam). Zerwałam się przed 1 w nocy i dopiero wtedy poleciałam zrobić zastrzyk. Jejku jaka ze mnie idiotka :errr: Zawsze miałam wszystko w takich sprawach dopilnowanie, a tu takie coś... No nie mogę sobie tego darować. Teraz myślę jak postępować dalej. Może będę codziennie skracać godz. aż dojdę do 21, bo chyba przeskoczyć od razu nie powinnam... Czy jest jeszcze na forum taka gapa? Załamka. Z nerwów spać nie mogę.
@Dgd spokojnie - ja tak też zrobiłam przy 1 stymulce - zapomniałam wieczorem zrobilam grubo po 24 - rano zadzwoniłam do lekarza spanikowana - ale mnie uspokoił i juz kolejne kazal brać np. o 18 - przy drugiej wzielam 1 wieczorem - ale kazali rano - wsio. Położna powiedziała tylko aby minęło 12 godzin pomiędzy zastrzykami . Także luzz bedzie dobrze.

Witam Panie - doczytałam Was - uffff.
@gosia321 - Gosieńko będzie Dobrze nie stresuj siebie i Olivki.
@Never give up - pieknie forumowa koleżanko - Twój walczaczek rośnie - nadal mega ✊ całym serduchem
@Mamma!Mia! - @annemarie miodzio rośnijta dalej ✊ dziewczyny.
Miłej soboty Dziewoje, dużo słoneczka.

Ostatnia edycja:
Dziękuję kochane za odpowiedzi. Uffff, a ja byłam przekonana, że ta godz. jest super ważna... Lekarz powtarzał o tym przedziale godzinowym i w rozpisce też mam sobie wpisywać godz. Uspokoiłyście mnie. Zdenerwowałam się, bo na dzień dzisiejszy zakładamy, że to moja ostatnia stymulacja i chciałam zrobić wszystko jak najlepiej. Także wielkie dzięki :happy: Przy okazji chciałam z ciekawości zapytać gdzie we Wrocławiu najtaniej można kupić Gonal? Dzięki @Agonia777 wiem, że można taniej niż ja kupiłam. Może ktoś akurat badał ten temat we Wrocku? ;) @jagodaaga wrzuć może wyniki na forum. Tu jest dużo mądrych głów :) Miłej soboty wszystkim życzę!

Witam Was Kochane w tą piękną sobotę.
Ja póki co to pracuje krócej i zaraz po przyjściu do domu głowa na podusie i odlot. Potem budzi mnie budzik ok 19. Zjem coś idę się kąpać i znowu spać bez problemu. Trochę mnie to denerwuje bo nie lubię tak tracić czasu, ale widocznie teraz organizm tego potrzebuje. Rano 6:30 budzik bo trzeba wziąć leki. Ledwo wstaje, ale za czym luteina się rozpuści to już się przebudzam i już nie śpię. Dziewczyny czy Wy też tak macie lub miałyście na samym początek?

Ja tez jestem dosyc zmeczona, ale nie do tego stopnia zebym musiala od razu po pracy isc spac, moze gdybym miala opcje to tez bym sie walnela do lozka ale dom i mala do ogarniecia, dodatkowe zajecia i kieracik codziennie jest ;) [emoji30]. Jak potrzebujesz wypoczynku i masz okazje to czemu nie jak nie teraz to kiedy :)

Tak z innej beczki - zwierzęca rodzina mnie się powiększyła o nowego osobnika. Przedwczoraj znalazłam ptaszynke podziobana i tak sobie zamieszkał w klatce kotów w piwnicy- coby kotki się nie zaopiekowały - latam karmić - ojjj i będzie płacz ja cza będzie wypuścić :unsure:
20181005_212100.jpg
20181005_211644.jpg

Załączniki

• 20181005_212100.jpg
    20181005_212100.jpg
    977,3 KB · Wyświetleń: 473
  • 20181005_211644.jpg
    20181005_211644.jpg
    942,6 KB · Wyświetleń: 482
reklama
Do góry