Margit2018
Fanka BB :)
Spanko to się dopiero zacznie trzy miesiące spałam.Dziewczyny siedzę w pracy I same oczy mi się zamykają
Mało efektywnym pracownikiem mogę być w dniu dzisiejszym [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spanko to się dopiero zacznie trzy miesiące spałam.Dziewczyny siedzę w pracy I same oczy mi się zamykają
Mało efektywnym pracownikiem mogę być w dniu dzisiejszym [emoji14]
Dzieki Mieciu. A Ty go pytalas o osoby po leczeniu immunologicznym? Bo kurcze ja mialam tylko do 9tc wlaczona najnizsza dawke Encortonu (7.5mg), takie ilosci maja sie nijak do leczenia, przez ktore przechodzi wiekszosc z WasDziewczyny... o wilku mowa, wujek Jarek odpisal odnosnie szczepien przeciwko grypie i krztuscowi, odpowiedz brzmi ‚Myślę, że w tym czasie nie szczepmy się.
Przyjdzie na to czas po ciąży’ ... hmm i co teraz glownie ten krztusiec mnie nurtuje @chlopkers @Kurcia bo wy bylyscie tez zainteresowane.
Ja biorę euthyrox i mi endokrynolog powiedziała ze jak będzie pozytywna beta to w ciągu dwóch tygodni zgłosić się do endokrynologa po skierowanie na tsh bo ono lubi skakać w ciazy noi właśnie byłam dzisiaj na pobraniu krwiNiestety widocznie żadna z Was nie znała odpowiedzi na moje pytanie. W takim razie tak na wszelki wypadek idę dzisiaj na badanie tsh, przy okazji mam skierowanie na betę, to sobie zrobię, jak i tak będą mnie
kłuć. Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Ale strach jest jak to się wszystko skończy mimo tego staram sie myśleć pozytywnie.nawet tak nie mów! oczyści się i będziesz rybka zdrowa!
Jestem za !No to Gosiu paczka zbiorowa odzie jak nic, do tego skarpetki i ma chlopina jak znalazl [emoji1]
Nie wiem czy to wynik ciąży ale noc nie przespana to teraz oczy się kleją...Cześć Dziewczyny,
dzisiaj pustki w kalendarzu.
@gosia321 wierzę mocno, że z Oliwką wszystko jest dobrze a ta rzekoma torbielka, to faktycznie błąd pomiaru.
@Niezapominajka2018 ja latam sprawdzać tsh i ft4 raz w miesiącu, po pozytywnej becie też sprawdzałam tsh jakoś 2 tygodnie od pierwszej pozytywnej bety.
@Never give up czyżby się zaczynało? W ciąży, zwłaszcza na początku spanko jest najlepsze a wszystko można potraktować jak mięciusią podusię.
Miłego dnia. :*
W Es ksztusiec i grypa w ciąży jest refundowana i szczepia sie "wszyscy" poza antyszczepionkowcami.No mnie tez ten krztusiec nurtuje. Ale skoro wujo tak pisze to chyba bym poczekala.
Tak naprawde to dopiero od Was uslyszalam o szczepieniach w ciazy. Zadna z moich kolezanek sie nie szczepila...
Dzieki Mieciu. A Ty go pytalas o osoby po leczeniu immunologicznym? Bo kurcze ja mialam tylko do 9tc wlaczona najnizsza dawke Encortonu (7.5mg), takie ilosci maja sie nijak do leczenia, przez ktore przechodzi wiekszosc z Was