reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem Kochana [emoji52] obawiam sie ze taki juz urok naszych ciąż, slyszalam, ze to podobno organizm probuje przygotowac matke do zarwanych nocek przy niemowlaku [emoji16]

Tak ja wlasnie tez cos takiego czytalam, troche z falstartem taki trening w 12 tygodniu ;)... niech se organizm jeszcze da spokoj [emoji16]

Kochane jak zwykle jestescie niezastapione we wsparciu i dobrym slowie pocieszenia [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Staram sie nie denerwowac i nie czytac internetu choc juz go troche przewertowalam na szczescie na koniec znalazlam fajny artykul ze wiekszosc nieprawidlowosci typu torbiel uwidocznionych w 2 trymestrze ciazy u plodu jest albo bledem pomiaru albo wchlania sie samoistnie i oby tak wlasnie bylo
Tak będzie Gosiu [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Dziewczyny... o wilku mowa, wujek Jarek odpisal odnosnie szczepien przeciwko grypie i krztuscowi, odpowiedz brzmi ‚Myślę, że w tym czasie nie szczepmy się.
Przyjdzie na to czas po ciąży’ ... hmm i co teraz glownie ten krztusiec mnie nurtuje @chlopkers @Kurcia bo wy bylyscie tez zainteresowane.
No mnie tez ten krztusiec nurtuje. Ale skoro wujo tak pisze to chyba bym poczekala.
Tak naprawde to dopiero od Was uslyszalam o szczepieniach w ciazy. Zadna z moich kolezanek sie nie szczepila...

reklama
Do góry