reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny. Malo sie tu udzielam bo u mnie niewiele sie dzieje ale czytam Was na bieżąco. Robie teraz badania wymagane przed ivf ktore zlecila klinika i dodatkowo zrobilam sobie helicobacter i kwas foliowy i kwas wyszedl mi powyzej normy a helicobacter dodatni. Chcialam sie Was zapytać czy u Was lekarze z kliniki biora ten helicobacter pod uwage czy tylko Pasnik i czy leczyla ktoras? Dajcie znac jesli macie z tym jakies doswiadczenia.
Ja miałam wynik dodatni helicobacter i dr Paśnik napisał żeby udac sie do lekarza rodzinnego i to przeleczyć. Dr z kliniki przyjął informacje ze brałam antybiotyk i tyle.

reklama
Znalazłam u siebie w klinice dożylne wlewamy intralipid przed podaniem zarodka, i dożylne wlewamy z antagonisty oksytocyny i endometrium scratching. Czy ktoś miał już takie opcje i na czym one polegają? Czy musiałabym zrobić przed tym jakieś badania ? Może to komuś pomogło po CB? I głupie pytanie ale czy to boli?
Ozis....do kogo w Gamecie chodzisz.?? Mam z tą klinika doświadczenie..

Kochane pozwolę sobie troszkę pospamować i zaprosić was do nas na intagramie . Może komuś coś się spodaba [emoji6] Zaczynamy dopiero ale wiecie jak już się ma to szczęście to z czasem trudno [emoji846]
IMG_6012.JPG

Załączniki

• IMG_6012.JPG
    IMG_6012.JPG
    466,5 KB · Wyświetleń: 586
reklama
Do góry