Ja miałam wynik dodatni helicobacter i dr Paśnik napisał żeby udac sie do lekarza rodzinnego i to przeleczyć. Dr z kliniki przyjął informacje ze brałam antybiotyk i tyle.Cześć dziewczyny. Malo sie tu udzielam bo u mnie niewiele sie dzieje ale czytam Was na bieżąco. Robie teraz badania wymagane przed ivf ktore zlecila klinika i dodatkowo zrobilam sobie helicobacter i kwas foliowy i kwas wyszedl mi powyzej normy a helicobacter dodatni. Chcialam sie Was zapytać czy u Was lekarze z kliniki biora ten helicobacter pod uwage czy tylko Pasnik i czy leczyla ktoras? Dajcie znac jesli macie z tym jakies doswiadczenia.
reklama
Forget-me-not...
Fanka BB :)
Dzieki [emoji4] To pewnie bralas antybiotyk a pozniej robi sie badanie z krwi czy sie wyleczylo czy jak? Bo przeciwciala w krwi pewnie utrzymuja sie przez jakis czas?
jagodaaga
Staram się tak myślećBedzie pieknie! Zobaczysz
Karolina1201
Aktywna w BB
Gratulacje !!!Mam mam mam wynik!!! 11 dpt - beta 473,90
jagodaaga
Ozis , odezwij się na priv.....proszę...W Gameta Rzgow
Ja o ile dobrze pamietam to powtórnego badania nie robiłam. Po leczeniu w następnym cyklu udał sie criotransfer.Dzieki [emoji4] To pewnie bralas antybiotyk a pozniej robi sie badanie z krwi czy sie wyleczylo czy jak? Bo przeciwciala w krwi pewnie utrzymuja sie przez jakis czas?
jagodaaga
Ozis....do kogo w Gamecie chodzisz.?? Mam z tą klinika doświadczenie..Znalazłam u siebie w klinice dożylne wlewamy intralipid przed podaniem zarodka, i dożylne wlewamy z antagonisty oksytocyny i endometrium scratching. Czy ktoś miał już takie opcje i na czym one polegają? Czy musiałabym zrobić przed tym jakieś badania ? Może to komuś pomogło po CB? I głupie pytanie ale czy to boli?
Forget-me-not...
Dzięki[emoji4]Ja o ile dobrze pamietam to powtórnego badania nie robiłam. Po leczeniu w następnym cyklu udał sie criotransfer.
Ropuszka666
reklama
lafantynka
Dziewczynki melduje ze u nas wszystko lux. Bąbel ma już 5 centów Oglądaliśmy już przez brzuszek, serduszko bije, młody jak zwykle fikał koziołki
Za tydzień prenatalne usg!! 3majcie
Kurcze ale zdjęć tez nie dostałam.. hmmm..
Za tydzień prenatalne usg!! 3majcie
Kurcze ale zdjęć tez nie dostałam.. hmmm..
Podziel się: