reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pięknie, pięknie!!!!

No wynik do pozazdroszczenia!

Przykro mi bardzo. Zrobiłaś wszystko co mogłaś, teraz trzeba wypatrywać, żeby wszystko samo sie oczyściło. Tulę!

Jeśli chodzi o kiry to raczej nie ma ograniczeń. Koszt 360zł.
Allo mlry mozna robić tylko we wt, śr i czw.

Beata, ja po 5ciu dniach miałam estradiol52 więc bardzo podobnie. A teraz czeka na mnie 6 blastków a ja miałam ryzyko hiperki ;P Jeszcze podrosną!!

My się będziemy stresować za Ciebie a Ty bierz głęboki wdech i odpoczywaj :*

Cudnie!!

Tak, 6. Jutro mam wizytę kontrolną po punkcji, więc się dowiem jak tam wszystko wygląda i czy w następnym cyklu się uda podchodzić :)

Ufffffffff!!! Super, cudnie!

Przy histeroskopii można rozpoznać polipa ale też go równocześnie usunąć. Zabieg błyskawiczny. Wolałabym to niż łyżeczkowanie ale wiadomo, że niczego nie przeskoczysz :/

Kochana przykro mi z powodu bety. Ale nastawienie masz dobre - trzeba walczyć a nie dołować się. Kiedy planujesz kolejną próbę?
Z nami najleiej, nikt Cie tak nie zrozumie jak ten kto przechodzi przez to samo.

Czeeeeekam na najlesze efekry tego cudeńka!!
To lecicie równiutko z @Kurcia!!

Noooooooooooo kochana - to przyszalałaś najpierw z tym testem a teraz z betą!!! Zanim będziesz gruba to będzie rzyganko :D
Mocne kciuki za piękne przyrosty!!

Witam nowe koleżanki :)

Dzoasiu, wlasnie juz sie nosze z zamiarem od wczoraj zeby przekopac forum z weekendu w poszukiwaniu informacji o Twoich zarodkach...6 jak pieknie! Bedzie duzo pieluch [emoji173]️

Miałam pobrane 4 komórki z czego 4 się zapoldnily do stadium blastocysty, trzy najlepszej klasy AA a jedną klasy CC Lekarz powiedział że koszt sprawdzenia genetyki jest dużo wyższy niż sam protokoł a i ryzyko rozmrażania i badania bardzo duże. Podobno 50 procent zarodków ostatnio podają wadliwych. Nie wiem ale już staram się tego nie analizować chce podejść w kolejnym cyklu 3 raz pod rząd...

Miałam pobrane 4 komórki z czego 4 się zapoldnily do stadium blastocysty, trzy najlepszej klasy AA a jedną klasy CC Lekarz powiedział że koszt sprawdzenia genetyki jest dużo wyższy niż sam protokoł a i ryzyko rozmrażania i badania bardzo duże. Podobno 50 procent zarodków ostatnio podają wadliwych. Nie wiem ale już staram się tego nie analizować chce podejść w kolejnym cyklu 3 raz pod rząd...
@chlopkers

Tak Kochana... nie mówiłam nic bo sama nie wiedziałam czy polecę na ta bete. Ale obczailam labo koło nowej pracy i poszłam..
cenią się tam jak za złoto... więc motywują mnie do rozsądnej weryfikacji :-)
Łałałiła ale cudo!!!!!!!!
Już dobrze. Wiedzieli było najgorzej... Hehehehe sama wiesz. Niby taka słaba ale jednak podchodzę trzeci raz w tym cyklu tylko czekam na okres. Beta z miesiąca na miesiąc coraz wyższa więc może teraz mnie zaskoczy. Dzisiaj już jest dobrze :)
Silna babka z Ciebie. Kazdy ma gorsze chwile. Kciuki!
ło matko naczekałam się, jeszcze ponad godzina opóźnienia była zwariować idzie... na szczęście z niunią wszystko ok podrosła i podgoniła wagowo więc po strachu.. Zdjęć nie dostałam dziś...
Super!!!

Witajcie
Chciałam do Was dołączyć, czytam od paru miesięcy, ale wcześniej się nie udzielalam. Dzisiaj dopadł mnie dół, a Wy tak fajnie się wspieracie....
Jestem po jednej stymulacji i 3 nieudanych transferach, został nam jeden 5cio dniowy Mrozaczek. Jutro jadę na drugą wizytę do doc Pasnika, mam część badań i jutro będę robić kolejne......niby działam, idę do przodu, a jednak wiary mi brak :( Dodatkowo stresuje mnie to ze nie mieszkam w Pl wiec loty i w ogóle planowanie, żeby jeszcze w odpowiedni dzień cyklu się wbić. ....ale widzę ze jest Was tu trochę które mieszkacie za granicą.
Mam nadzieję ze mnie przyjmiecie i podzielcie czasem wiedzą i wsparciem. Pozdawiam

Witaj kochana[emoji173]️ ja tez mieszkam poza Polska i zaliczylam in vitro w Polsce, Pasnika itd, tak jak piszesz stresujace to jest zeby wszystko dopasowac, urlop, lotu, cykl, ale wszystko da sie zrobic, trzeba jakos pchac ten woz in vitro do przodu. Trzymam kciuki za wizyte. [emoji110][emoji110]

reklama
Łałałiła ale cudo!!!!!!!!Silna babka z Ciebie. Kazdy ma gorsze chwile. Kciuki!Super!!!
Dzięki :) tym razem nie chce nikogo urazić ale może to strasznie zabrzmi powoli przygotowuje się do kolejnej cb. Po to żeby może zmienić klinikę i doszukać się gdzieś czegoś coś co mnie, nas blokuje.

Do góry