Dziewczyny ja się nie dokopię w dzisiejszych postach ale któraś pytała o wizytę do Pasikonika ja mam do oddania tylko że w Warszawie 20.10 jeżeli ktoś chętny to jutro będę odwoływać
@felia wczoraj pytała o wizytę u PAŚNIKA :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja się nie dokopię w dzisiejszych postach ale któraś pytała o wizytę do Pasikonika ja mam do oddania tylko że w Warszawie 20.10 jeżeli ktoś chętny to jutro będę odwoływać
Trzymamy trzymamy [emoji173] [emoji173] [emoji173]Dziękuję Ada
3majcie we trójkę - będzie moc [emoji173][emoji173][emoji173]
Oj kochana mysle ze wiele, jesli nie wiekszosc, z nas tutaj miala pusty pecherz [emoji20]Dziewczyny a czy któras z Was miała pusty pecherzyk ciążowy?
Pewnie, jesli tylko masz taka mozliwosc, to trzeba korzystac [emoji4] Mysle ze w szpitalach publicznych da sie miec dobra opieke, ale jak sie ma znajomosci na danym oddziale. No ale warunkow takich jak w tej Feminie to chyba nie bylo nawet na Ujastku kilka lat temu [emoji4]Ja poczytalam opinie na necie i sa b dobre, nie tylko co do wyposazenia ale lekarzy i personelu przede wszystkim. Ale wiadomo jak zaplacisz to wszyscy skacza kolo ciebie, maz sobie kupuje gadzety rozne to ja wydam na cesarke
A masz w swojej klinice mozliwosc zrobienia badania genetycznego zarodkow?Mam dwa. Te były wadliwe to nawet nie chce myśleć co z pozostałymi.
@Karolina1201 no to niestety, ciąży nie ma Kiedyś się uda, trzeba walczyć póki sił (i finansów)...
@Olk@24 spokojnie, myślę, że jeszcze zdążysz dołożyć progesteronu, a duphaston nie wychodzi we krwi. Nie przesądzaj o niepowodzenii, @Mieciu85 Ci powie jak jechała na niskich progesteronach a teraz taszczy Miecia juniora w brzuchu
Pięknie, pięknie!!!!Dziewczyny jeszcze tylko szybko Wam napisze że był widoczny pęcherzyk. Kolejna weryfikacja 11 października.. Lecę do pracy. Życzę miłego dnia
No wynik do pozazdroszczenia!Nie wierzę!!!! Beta 229
Przykro mi bardzo. Zrobiłaś wszystko co mogłaś, teraz trzeba wypatrywać, żeby wszystko samo sie oczyściło. Tulę!Niestety po wizycie koniec złudzeń pęcherzyk ciazowy prawie nie widoczny odstawiam leki i czekam @ mam miesiąc odczekać przed kolejnym podejściem
Jeśli chodzi o kiry to raczej nie ma ograniczeń. Koszt 360zł.Dziewczyny z Krakowa pomóżcie. Potrzebuje kontaktu do polsko amerykańskiego instytut pediatrii w Prokocimiu do zakładu immunologia. @Kurcia @dzoasia robiliście moze tam badania kir ? Jak się można z nimi skontaktować żeby się umówić na badania? Wiecie może jakie są koszty ?
Beata, ja po 5ciu dniach miałam estradiol52 więc bardzo podobnie. A teraz czeka na mnie 6 blastków a ja miałam ryzyko hiperki ;P Jeszcze podrosną!!Kochane witajcie super gratuluję kolejnych pozytywnych Bet jak serce się raduje jak jest coraz więcej ciężaróweczek
ja wróciłam dziś od lekarza od 27 byłąm stymulowana i dziś estradiol 41 no i 3 jajcoszki po 8mm i kilka maluszków zwiększył dawki leków kolejna wizyta w czwartek aż się boję co będzie dalej
My się będziemy stresować za Ciebie a Ty bierz głęboki wdech i odpoczywaj :*Wracam z badania, z chłopcami wszystko dobrze, jeden waży 312 gramów a drugi 297 gramów. Gin mówi, że nie widzi nieprawidłowości ale profilaktycznie wysyła mnie na badanie echa serc maluchów za 6 tygodni. Nie chcę się stresować ale się stresuję.
Cudnie!!Czesc kochane, u mnie tez juz po wizycie, baby mieciu machal raczka jak tylko wlaczylismy usg, wszystko jest ok, robili prenatalne, przeziernosc karkowa i budowa w porzadku wiec moge troche odetchnac. Dzis dokladnie 12 tydzien, termin na 15 kwietnia [emoji173]️[emoji173]️.Zobacz załącznik 903556
Tak, 6. Jutro mam wizytę kontrolną po punkcji, więc się dowiem jak tam wszystko wygląda i czy w następnym cyklu się uda podchodzić@dzoasia, czyli jednak 6 sie uchowalo? To jak z transferem? Idziesz w nastepnym cyklu?
Ufffffffff!!! Super, cudnie!Dziewczyny jest zarodek, jest serduszko aż się popłakałam , tym razem ze szczęścia krwawienie niewiadomo skąd, nie ma żadnych torbieli,nam się oszczędzać i nie denerwować.....juuuuppppiiii
Przy histeroskopii można rozpoznać polipa ale też go równocześnie usunąć. Zabieg błyskawiczny. Wolałabym to niż łyżeczkowanie ale wiadomo, że niczego nie przeskoczysz :/Dziewczyny, potrzebuje porady...
Ok 2 dni po poronieniu samoistnym bylam na usg w klinice. Lekarz stwierdzil, ze wszystko zeszlo oprocz jakby krwiaka lub "czegos tam" w macicy. Mialam przyjsc pozniej. W miedzy czasie mialam okresowe badania kontrolne u normalnego gina. Jakies 10 dni po poronieniu gin stwierdzil, ze widac 10×5 mm obraz echogeniczny, do konsultacji z prowadzacym. Wiec bylam znow w klinice i tutaj na usg dalej to jest. Mam kontrolowac bete czy spada i potem konsultacja. Moze ze to resztka po poronieniu wtedy zabieg, albo polip itp. Moje pytanie do was, czy to wogole mozliwe ze po poronieniu powstaje polip? Wczesniej przed transferem nic nie bylo widac. Jak sie usuwa polipa i czy jest on grozny? Czy moze zejsc razem z miesiaczka czy trzeba go usunac? Ja juz glupieje, ze znow cos nie tak. Czy w ogole jest opcja ze to polip a nie jednak resztka?
Kochana przykro mi z powodu bety. Ale nastawienie masz dobre - trzeba walczyć a nie dołować się. Kiedy planujesz kolejną próbę?Dzięki wam dziewczyny ... Maz jest ze mna i rodzina ale potrzebowałam tu sie wygadac ...
Czeeeeekam na najlesze efekry tego cudeńka!!Kobitki uwazam poata stymulke za otwarta[emoji4] jestem po wizycie,torbieli brak.zarzulam closterbegyt i od jutra poerwszy zastrzyk[emoji4][emoji4] mam jakas nowosc Rekovelle ponoc daje suuuuper efekty. Drogi mega ale oby zadzialal[emoji4]
Justin87 wpisz mnie prosze na 6go na usg kontrola podczas stymulacji.
Noooooooooooo kochana - to przyszalałaś najpierw z tym testem a teraz z betą!!! Zanim będziesz gruba to będzie rzygankoNic Ci nie umknęło bo nic @motylel24 nie pisałam- 7dpt beta - 146,94
Teraz modlę się aby rosła..