reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobrze ze rozmowa z Twoja dr Cie uspokoila [emoji4] masz racje! Nie ma co panikowac [emoji4] bedzie dobrze [emoji173]
Tak to prawda , ona działa na mnie niczym relanium :p sama się teraz z siebie śmieje jaka ze mnie panikara , mój mąż ma że mną instny rollercoaster :p przepraszam że was tak nekam ❤️❤️❤️ obiecuje się poprawić :) tylko ciężko jest się całkowicie odciąć od tego wszystkiego

@Karolina1201 przykro mi bardzo! In vitro to test na cierpliwość niestety. Walcz dzielnie mimo że dzisiaj wszystko wydaje się bez sensu

@Megi1985@ trzymam kciuki! Pamiętaj że niejedna tutaj krwawila a potem to się uspokoiło

@Laurka2019 jeśli decydujesz się na leczenie immunologiczne to tylko u immunologa, pamiętaj że to są silne leki i nie można ich brać od tak sobie. Ktoś miał wczoraj do oddania wizytę u wujka Jarka na 17.10, może skorzystasz?
A wiemy co Laurka ma brac?

reklama
Do góry