reklama
Tak to prawda , ona działa na mnie niczym relanium sama się teraz z siebie śmieje jaka ze mnie panikara , mój mąż ma że mną instny rollercoaster przepraszam że was tak nekam obiecuje się poprawić tylko ciężko jest się całkowicie odciąć od tego wszystkiegoDobrze ze rozmowa z Twoja dr Cie uspokoila [emoji4] masz racje! Nie ma co panikowac [emoji4] bedzie dobrze [emoji173]
annemarie
Fanka BB :)
A wiemy co Laurka ma brac?@Karolina1201 przykro mi bardzo! In vitro to test na cierpliwość niestety. Walcz dzielnie mimo że dzisiaj wszystko wydaje się bez sensu
@Megi1985@ trzymam kciuki! Pamiętaj że niejedna tutaj krwawila a potem to się uspokoiło
@Laurka2019 jeśli decydujesz się na leczenie immunologiczne to tylko u immunologa, pamiętaj że to są silne leki i nie można ich brać od tak sobie. Ktoś miał wczoraj do oddania wizytę u wujka Jarka na 17.10, może skorzystasz?
Kochana cudownie kobieto będziesz gruba gratulujęDziewczyny jest zarodek, jest serduszko aż się popłakałam , tym razem ze szczęścia krwawienie niewiadomo skąd, nie ma żadnych torbieli,nam się oszczędzać i nie denerwować.....juuuuppppiiii
chlopkers
Uffff! Co za cudowne wiesci!! [emoji173][emoji173][emoji173]Dziewczyny jest zarodek, jest serduszko aż się popłakałam , tym razem ze szczęścia krwawienie niewiadomo skąd, nie ma żadnych torbieli,nam się oszczędzać i nie denerwować.....juuuuppppiiii
annemarie
Ja pierdziele, ale mi strachu narobilas. Megi ty tez mialas transfer 10 wrzesnia?Dziewczyny jest zarodek, jest serduszko aż się popłakałam , tym razem ze szczęścia krwawienie niewiadomo skąd, nie ma żadnych torbieli,nam się oszczędzać i nie denerwować.....juuuuppppiiii
Margit2018
Megi huuuraaa! Gratulacje.Dziewczyny jest zarodek, jest serduszko aż się popłakałam , tym razem ze szczęścia krwawienie niewiadomo skąd, nie ma żadnych torbieli,nam się oszczędzać i nie denerwować.....juuuuppppiiii
jagodaaga
Ja leczylam się w Novum. Teraz jestem tu bardzo zadko bo dzięki nim mam w domu dwie 10 tygodniowe córeczki [emoji173][emoji173][emoji173] jak co potrzeba to pytaj
Gratuluję!!! U kogo się tam leczyłas?Ja leczylam się w Novum. Teraz jestem tu bardzo zadko bo dzięki nim mam w domu dwie 10 tygodniowe córeczki [emoji173][emoji173][emoji173] jak co potrzeba to pytaj
ilmenau
A wiemy co Laurka ma brac?
Jeszcze nie ale z tego co pisała to gin chce jej dać albo szczepienia albo leczenie farmakologiczne. Ja mam tylko nadzieję, że gin chce ją skierować do immunologa a nie samemu bawić się w eksperymenty...
reklama
ilmenau
Dziewczyny jest zarodek, jest serduszko aż się popłakałam , tym razem ze szczęścia krwawienie niewiadomo skąd, nie ma żadnych torbieli,nam się oszczędzać i nie denerwować.....juuuuppppiiii
Gratuluję serduszka!!!
Podziel się: