reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny , po konsultacji z moją panią doktor mam dołożyć tą luteinę 3x1 po 100 ,
Mam jeszcze jedno pytanie , podczas aplikacji leteiny na papierze pojawila się bardzo mała ilość śluzu zabarwionego na różowo , i dosłownie kilka małych kropek bardzo ciemnoego brązowego śluzu ... Czy to przez mala ilość progesteronu tak może być czy to coś innego ?
Przyznam że to jest już mój 4 transfer ale w takich dniach jeszcze nigdy nie miałam takich niespodzianek w toalecie ...
I to też napewno nie uszkodzenie od aplikatora

Dziewczyny , po konsultacji z moją panią doktor mam dołożyć tą luteinę 3x1 po 100 ,
Mam jeszcze jedno pytanie , podczas aplikacji leteiny na papierze pojawila się bardzo mała ilość śluzu zabarwionego na różowo , i dosłownie kilka małych kropek bardzo ciemnoego brązowego śluzu ... Czy to przez mala ilość progesteronu tak może być czy to coś innego ?
Przyznam że to jest już mój 4 transfer ale w takich dniach jeszcze nigdy nie miałam takich niespodzianek w toalecie ...
Moze byc implantacja, moglas podraznic, jakby sie dlugo to utrzymywalo tzn. ciemne plamienie to moze oznaczac za niski progesteron.

Jak u mnie we wczesnej ciazy pojawily sie plamienia, dr z kliniki od razu pytal o poziom progesteronu. Takze mysle ze Twoje plamienia sa napewno od tego. Uzywasz jakiegos aplikatora? Jak tak, to moze sprobuj palcem sobie wkladac leki dopochwowe. Zawsze to mniejsze podraznienie dla sluzowki

Moze byc implantacja, moglas podraznic, jakby sie dlugo to utrzymywalo tzn. ciemne plamienie to moze oznaczac za niski progesteron.
Jutro ponownie mam sprawdzić progenstron i dalej się konsultować :)
Mam jednak nadzieję że to implantacja :) dzisiaj jest właśnie 3dpt więc mam nadzieję :) dziekuje za wszystko :)

Jak u mnie we wczesnej ciazy pojawily sie plamienia, dr z kliniki od razu pytal o poziom progesteronu. Takze mysle ze Twoje plamienia sa napewno od tego. Uzywasz jakiegos aplikatora? Jak tak, to moze sprobuj palcem sobie wkladac leki dopochwowe. Zawsze to mniejsze podraznienie dla sluzowki
Do luteiny nie używam aplikatora , natomiast w crinone jest to nie do obejścia , jutro ponownie mam sprawdzić poziom progesteronu wiec mam nadzieję że będzie dobrze :) sama po sobie widzę że jak się tylko zestresuje to mi się brzuch od razu spina , muszę się bardziej wyluzowac :p

@Karolina1201 przykro mi bardzo! In vitro to test na cierpliwość niestety. Walcz dzielnie mimo że dzisiaj wszystko wydaje się bez sensu

@Megi1985@ trzymam kciuki! Pamiętaj że niejedna tutaj krwawila a potem to się uspokoiło

@Laurka2019 jeśli decydujesz się na leczenie immunologiczne to tylko u immunologa, pamiętaj że to są silne leki i nie można ich brać od tak sobie. Ktoś miał wczoraj do oddania wizytę u wujka Jarka na 17.10, może skorzystasz?

Femina na Kostrzewskiego w Krk.
No powiem Ci @Patti83 ze fotki na stronie tej Feminy wygladaja oblednie super [emoji3][emoji106] gdyby nie zaporowa dla mnie cena, to pewnie sama bym sie zastanowila nad cc u nich [emoji4] tym bardziej, ze okazuje sie, ze to tylko 15 min samochodem ode mnie, nie musialabym jechac przez caly Krakow az do centrum do uniwersyteckiego <lol>
I jeszcze mozliwa jest podczas cc obecnosc ojca![emoji86][emoji86]

Ostatnia edycja:
reklama
Do luteiny nie używam aplikatora , natomiast w crinone jest to nie do obejścia , jutro ponownie mam sprawdzić poziom progesteronu wiec mam nadzieję że będzie dobrze :) sama po sobie widzę że jak się tylko zestresuje to mi się brzuch od razu spina , muszę się bardziej wyluzowac :p
Dobrze ze rozmowa z Twoja dr Cie uspokoila [emoji4] masz racje! Nie ma co panikowac [emoji4] bedzie dobrze [emoji173]

Do góry