reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No dla mnie tez te zakazy sa bez sensu. A Twoja lekarka to chyba prawdziwy lekarz z powolania [emoji173] ehh zeby kazda rodzaca miala taka opieke jak Ty, to byloby super
Nie wiem, to chyba palec Boski, bo ja do niej trafilam przypadkiem i nie zamienilabym jej na nikogo. 3 razy mnie przepraszala za to ze cc robimy, chocia nigdy ani przez moment nie mialam z tym problemu. Jest w moim wieku, jak ide na kontrole to musze miec zdjecia Lilki przygotowane zawsze [emoji1]

reklama
Dokladnie z tego powodu, pomimo roznych opinii dotyczacych opieki nad sama kobieta, jednak wybralam szpital o najwyzszym stopniu referencyjnosci (Uniwersytecki w Krk), w moim odczuciu najwazniejsza jest dobra neonatologia. Znajoma ostatnio tam rodzila 3 tyg przed terminem, wczesniej nic nie zapowiadalo ze bedzie miec wczesniaka. Mowi ze byla w szoku widzac jak swietnie sie zajeli od razu dzieckiem..
Tez bym chciała rodzic na Kopernika :) jeszcze nie mam zbyt wiele rozeznane w temacie, bo myśle ze na to przyjdzie czas, masz lekarza prowadzącego który tam przyjmuje porody? Planujesz cc?
Edit. Czytam, ze piszesz, ze z tym może być tam problem... @Margit2018 a dr Ludwin pracuje na Kopernika?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny to powiecie mi jak to jest z tym progesteronem po transferze ? Czy jak progenstron wynosi 1 a transfer był w sobotę to bardzo źle ? Czy to oznacza że transfer mógł się nie udać ?

reklama
Do góry