Niezapominajka2018
Fanka BB :)
Czekamy na betę.Teraz :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy na betę.Teraz :-)
Aga a Ty już $$$$ nazbieralas?? Kiedy startujesz? [emoji3]@Justin87 - super wieści - już nie stresuj twiksików
@Monika 2311 - Monia nadstawiam rekaw na smarki.
@Never give up - kuchana mega [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] całym serduchem
@Mamma!Mia! - [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za przyrost do nieba
@Niezapominajka2018 - no i to już pewne - bedziesz rzygać [emoji14]
@anett96 - no to start dużo [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] mocnych
Wygra jestem tego pewna !!!Zarodek jeden - blastka.
Transfer 5
Na razie nie cieszę się za bardzo, ale mój wojownik walczy i wygra z matką to wojnę invistrowa! Musi!!!!
Pytalyscie o czułość testu to 10mlU/ml
Zrób betę, testy nie wszystkim wychodzą, ale za to wszystkie się przy nich stresujemyIle zarodkow? Ktory raz ?
U mnie 7dpt 9dpt i 10dpt tylko jedna kreska , dzisiaj nie robilam 11dpt ale... pewnie nic z tego
Przy transferach gdzie beta nie drgnęła testy zawsze były negatywne.Wygra jestem tego pewna !!!
Jak bylo poprzednimi razami także testy pozytywne zdarzaly sie ?
Nie może, tylko na pewno.Niestety tak ale walczę dalej raz się udało może znów się uda tylko już na 9 mc
Dzisiaj 28 dzien cylku 14 dni po punkcji 11 po transferze . Zazwyczaj mam 28 dniowe cykle zobaczymy czy pojawi się @ jutro . Lekarka kazala testowac w czwartek czyli 14dni po transferze . Zobaczymy co sie wydarzy . Jak nie to w czwartek robie beta hcg.Zrób betę, testy nie wszystkim wychodzą, ale a to wszystkie się przy nich stresujemy
Nie mw co sie na zapas martwic najważniejsze ze jest wynik pozytywnyPrzy transferach gdzie beta nie drgnęła testy zawsze były negatywne.
Przy jednym transferze, z dwoma blastkami miałam testy pozytywne, ale beta szybko zaczęła spadać.
Dlatego teraz na razie tylko po ciuchu się uśmiecham.
Dziewczyny czy ja dobrze widzę???? [emoji14]
Zobacz załącznik 903535
Wracam z badania, z chłopcami wszystko dobrze, jeden waży 312 gramów a drugi 297 gramów. Gin mówi, że nie widzi nieprawidłowości ale profilaktycznie wysyła mnie na badanie echa serc maluchów za 6 tygodni. Nie chcę się stresować ale się stresuję.