reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane witajcie super gratuluję kolejnych pozytywnych Bet jak serce się raduje jak jest coraz więcej ciężaróweczek ;):):p:D

ja wróciłam dziś od lekarza od 27 byłąm stymulowana i dziś estradiol 41 no i 3 jajcoszki po 8mm i kilka maluszków zwiększył dawki leków kolejna wizyta w czwartek aż się boję co będzie dalej :confused:
Dobrze że zwiększył dawkę... A jakie masz Beatka AMH?

Powiem Wam dziewczyny, że czasem taka głupota potrafi człowieka wytrącić z równowagi. Ja zwykle tak mam, że przed okresem wyskakują mi jakieś krosty. No i stało się, mam 2 :) A dziś 7dpt i już jestem podłamana, że może zwiastuje to niepowodzenie :/
Mi przy PCO też wyskakiwaly, a po transferze jakoś tydzień temu też coś mi powyskakiwalo na twarzy, ale już znikło, a beta rośnie.

Wracam z badania, z chłopcami wszystko dobrze, jeden waży 312 gramów a drugi 297 gramów. Gin mówi, że nie widzi nieprawidłowości ale profilaktycznie wysyła mnie na badanie echa serc maluchów za 6 tygodni. Nie chcę się stresować ale się stresuję.
Justynko cudowne informacje [emoji173][emoji173] jak chłopaki szybciutko rosną ;-)

Ile zarodkow? Ktory raz ?
U mnie 7dpt 9dpt i 10dpt tylko jedna kreska , dzisiaj nie robilam 11dpt ale... pewnie nic z tego :(
Zarodek jeden - blastka.
Transfer 5
Na razie nie cieszę się za bardzo, ale mój wojownik walczy i wygra z matką to wojnę invistrowa! Musi!!!!
Pytalyscie o czułość testu to 10mlU/ml

reklama
Do góry