Możesz pić pod warunkiem że jak będziesz pić to będziesz myślała baaaardzo pozytywnie wtedy napewno nic się nie stanieHerbaty w ogóle nie wolno pić ?
reklama
Niezapominajka2018
Fanka BB :)
My na pewno się na to nie skusimy, ale jak ktoś chce to każdego indywidualna sprawa. Owszem na sali przedporodowej to i owszem, mąż powinien wspierać, ale sam poród lub cesarka to osobiście ja zniosę to sama, a jak będę koniecznie potrzebowała wsparcia to poproszę mamę lub siostrę. Póki co to muszę być w ciążyJa krwi przy porodzie nie widziałam. Zawsze można męża wyprosić jak już łożysko bedzisz rodziła. Dziewczyny poród naturalny trwa i trwa, warto kogoś mieć obok siebie.
Ostatnia edycja:
Niezapominajka2018
Czy Ty możesz wyrzucić te sikańce. Przestań się nakręcac i idź jutro na betę.No i stało się. Nie wiem po co się ludziłam. Dzisiaj kreska na teście dużo dużo bledsza ledwo widoczna. Nie mam już nawet po co bety robić. Jestem tak załamana że już chyba rezygnuje całkowicie. Idę się zastrzelic
Ręce mi opadają jak czytam co piszesz...Możesz pić pod warunkiem że jak będziesz pić to będziesz myślała baaaardzo pozytywnie wtedy napewno nic się nie stanie
motylek24
Ja piję herbatę i to 4 czy 5 dziennie, do tego kupiłam zieloną z koprem włoskim i rumiankiem - obrzydliwe toto i tylko na zimno łyknę. Kawę jedną z odrobiną mleka bez cukru. Mam zalecenia picia 2 l płynów i naprawdę ile wody można pić. Soki odpadają całkowicie bo mają cukier.Herbaty w ogóle nie wolno pić ?
Już nie mam testów ostatnie jakie zrobiłam to już nawet cienie nie pokazały. Ja się nie nakręca ja to już wiem. Ty się tylko nie denerwuj bo wiem przez co przechodzisz. Taki już mój losCzy Ty możesz wyrzucić te sikańce. Przestań się nakręcac i idź jutro na betę.
Sorry nie mogłam się powstrzymać wzięłam relanium może dlatego. Nie bierz tego do siebie. Ale też nie mam zamiaru cię przepraszać porostu takie mam zdanie i u jakiego lekarza bym nie była ma takie samoRęce mi opadają jak czytam co piszesz...
Ja kawę odstawiłam całkowicie , nie podchodzi mi , natomiast herbatę uwielbiam dalatego się zastanawiaalm jak to jest , bo właśnie już kiedyś czytalam że zielonej się nie zaleca tylko nie pamiętam czemu a jeśli chodzi o jakieś napary typu czystek lub coś w tym stylu ,można ? Co jest zalenace ?Ja piję herbatę i to 4 czy 5 dziennie, do tego kupiłam zieloną z koprem włoskim i rumiankiem - obrzydliwe toto i tylko na zimno łyknę. Kawę jedną z odrobiną mleka bez cukru. Mam zalecenia picia 2 l płynów i naprawdę ile wody można pić. Soki odpadają całkowicie bo mają cukier.
Niezapominajka2018
Moja siostra była kilkanaście godzin na sali przedporodowej. Tam nic strasznego się nie dzieje, tylko od czasu do czasu przychodzili i sprawdzali. Uważam też że w tym momencie mąż powinien być przy żonie i ja wspierać, ale sam poród (wyjmowane dzidzia z....} to już można mu odpuścić.No zmuszać nie musiałam ale byłoby mi strasznie przykro gdyby ojciec dziecka z powodu " strachu" zostawił mnie samą na kilka czy kilkanaście godzin.
reklama
Właśnie ja tez się nad tym zastanawiam, bo jest coraz zimniej i wiadomo, ze woda coraz gorzej wchodzi, lepsza herbatka by była, ale skoro zielona i biała nie, czarna to wiadomo ze działa podobnie jak kawa, soków nie bo cukier Ola Boga!Ja kawę odstawiłam całkowicie , nie podchodzi mi , natomiast herbatę uwielbiam dalatego się zastanawiaalm jak to jest , bo właśnie już kiedyś czytalam że zielonej się nie zaleca tylko nie pamiętam czemu a jeśli chodzi o jakieś napary typu czystek lub coś w tym stylu ,można ? Co jest zalenace ?
Podziel się: