Myślę że dla sprawdzenia warto ja mam już sprawdzic progesteron 3dptJutro beta, czy warto też zrobić progesteron?
reklama
Mamma!Mia!
Fanka BB :)
Pewnie invicta co?Myślę że dla sprawdzenia warto ja mam już sprawdzic progesteron 3dpt
Nie , akurat nie to już mój 4 transfer , a pierwszy raz mam sprawdzić progesteron i kontaktować się z wynikiem czy zwiększany dawkiPewnie invicta co?
Mamma!Mia!
Hehe, ok. Nie trafiłamNie , akurat nie to już mój 4 transfer , a pierwszy raz mam sprawdzić progesteron i kontaktować się z wynikiem czy zwiększany dawki
No to chyba naprawdę że mną jest coś nie tak. Trzy testy różnych firm jest kreska 9dpt jak poprzednio w tym dniu beta spadała trzy testy tej samej firmy nie ma kreski. No hurrraaaa. Nikogo nie obrażam ani na nikogo się nie obrażam. Tylko nie wierzę w te bajki że jak nagle zacznę myśleć pozytywnie i się cieszyć to będzie dobrze. To medycyna i fakty@Ozis jak w ogóle możesz posądzac @sssurykatka o coś takiego... Trochę się chyba zagalopowalas
Surykatka Chciała Ci tylko powiedzieć żebyś dała trochę na luz...
Ja Cię w ogóle nie rozumiem...
Szukasz wsparcia na tym forum , po czym jak dostajesz informacje że to co robisz jest złe i bez sensu to się obrazasz...
Żadna z nas nie chce złe ani dla Ciebie ani dla Twojego dziecka , zrozum to w końcu...
Ja nie rozumiem jak można wierzyć w intensywność kresek na teście zamaost zrobić betę i mieć wszystko jasne...
Tyle osób Ci powatrza że liczy się przyrot a Ty dalej swoje , zamiast się cieszyć ciąża i wierzyc w to że się uda , bo wiara w tej walce jest najważniejsza to wolisz dalej robić te testy ,które ani trochę nie są miarodajne....
Hej muszę skomentować jak wgl możesz sprawdziac czy beta rośnie na podstawie testów dziewczyno litość od tego jest beta jeśli dobrze przyrasta to rośnie a nie głupie testy robisz i panikujesz ! Ty wiesz jaki stres ten maluszek tam w środku przeżywa jak ty tak panikujesz .To nie jest dobre dla was tak się stresować co ma być to będzie napewno nie pomagasz sobie tym stresem u mnie beta ciulowo rosła a mam pod sercem córeczkę która dobrze się rozwiaja najważniejszy jest spokój i beta a nie głupie testy , daj już spokój z tymi testami idź jutro na bete i się nie steresuj i tak już nic więcej zrobić nie możesz uwierz najważniejszy jest spokój i wiara w tego bablaNo akurat dzisiaj mogłaś sobie darować sugerując że zabiłam swoje dziecko. To jeden z najgorszych dni w moim życiu
gosia321
Leki przeciwzakrzepowe 5 dni przed transferemDziękuję ;-) ale zaczynam się martwić bo wy wszyskie kobitki bierzecie leki p/zakrzepowe a mi lekarz nic takiego nie przepisał jutro bede z nim rozmawiała ;( @gosia321 a ty od którego d cyklu zaczęłaś brać leki pz
gosia321
Nie no tak ja mowie ze moj by sie pewnoe ze strachu zmyl jakby zaczol sie prawdziwy porodNo zmuszać nie musiałam ale byłoby mi strasznie przykro gdyby ojciec dziecka z powodu " strachu" zostawił mnie samą na kilka czy kilkanaście godzin.
gosia321
Dziewczyny z pozytywna beta czy pijecie kawe i / lub czarna herbatę? Czy zielona/biała herbata są Ok? Zastanawiam się czy i w którym momencie powinno się całkiem zrezygnować? Póki co pije jedna mała kawkę z mlekiem, ale z lekkim wyrzutem sumienia - może niesłusznie?
Zielonej herbaty w ciazy nie mozna pic bialej chyba tez nie no i czarnej powinno sie unikac. Najlepsza roibos. A kawa kawy mozesz wypic 2 slabe dziennie. Ja jedna dziennie pije caly czas
reklama
Herbaty w ogóle nie wolno pić ?Zielonej herbaty w ciazy nie mozna pic bialej chyba tez nie no i czarnej powinno sie unikac. Najlepsza roibos. A kawa kawy mozesz wypic 2 slabe dziennie. Ja jedna dziennie pije caly czas
Podziel się: