reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Ozis jak w ogóle możesz posądzac @sssurykatka o coś takiego... Trochę się chyba zagalopowalas
Surykatka Chciała Ci tylko powiedzieć żebyś dała trochę na luz...
Ja Cię w ogóle nie rozumiem...
Szukasz wsparcia na tym forum , po czym jak dostajesz informacje że to co robisz jest złe i bez sensu to się obrazasz...
Żadna z nas nie chce złe ani dla Ciebie ani dla Twojego dziecka , zrozum to w końcu...
Ja nie rozumiem jak można wierzyć w intensywność kresek na teście zamaost zrobić betę i mieć wszystko jasne...
Tyle osób Ci powatrza że liczy się przyrot a Ty dalej swoje , zamiast się cieszyć ciąża i wierzyc w to że się uda , bo wiara w tej walce jest najważniejsza to wolisz dalej robić te testy ,które ani trochę nie są miarodajne.... :(
No to chyba naprawdę że mną jest coś nie tak. Trzy testy różnych firm jest kreska 9dpt jak poprzednio w tym dniu beta spadała trzy testy tej samej firmy nie ma kreski. No hurrraaaa. Nikogo nie obrażam ani na nikogo się nie obrażam. Tylko nie wierzę w te bajki że jak nagle zacznę myśleć pozytywnie i się cieszyć to będzie dobrze. To medycyna i fakty

No akurat dzisiaj mogłaś sobie darować sugerując że zabiłam swoje dziecko. To jeden z najgorszych dni w moim życiu
Hej muszę skomentować jak wgl możesz sprawdziac czy beta rośnie na podstawie testów dziewczyno litość od tego jest beta jeśli dobrze przyrasta to rośnie a nie głupie testy robisz i panikujesz ! Ty wiesz jaki stres ten maluszek tam w środku przeżywa jak ty tak panikujesz .To nie jest dobre dla was tak się stresować co ma być to będzie napewno nie pomagasz sobie tym stresem u mnie beta ciulowo rosła a mam pod sercem córeczkę która dobrze się rozwiaja najważniejszy jest spokój i beta a nie głupie testy , daj już spokój z tymi testami idź jutro na bete i się nie steresuj i tak już nic więcej zrobić nie możesz uwierz najważniejszy jest spokój i wiara w tego babla

Dziewczyny z pozytywna beta czy pijecie kawe i / lub czarna herbatę? Czy zielona/biała herbata są Ok? Zastanawiam się czy i w którym momencie powinno się całkiem zrezygnować? Póki co pije jedna mała kawkę z mlekiem, ale z lekkim wyrzutem sumienia - może niesłusznie?

Zielonej herbaty w ciazy nie mozna pic bialej chyba tez nie no i czarnej powinno sie unikac. Najlepsza roibos. A kawa kawy mozesz wypic 2 slabe dziennie. Ja jedna dziennie pije caly czas

reklama
Do góry