lafantynka
Fanka BB :)
A ok tylko ze jak ja będę robić u prowadzącego ciąże jak chodzę prywatnie to napewno coś zabuleNic.. przysługuje nam darmowe na nfz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ok tylko ze jak ja będę robić u prowadzącego ciąże jak chodzę prywatnie to napewno coś zabuleNic.. przysługuje nam darmowe na nfz
wiec leci na kaskę.. ja też chodzę prywatnie i mój dał mi skierowanie na badanie nfz. Podał kliniki , które robią i miałam sobie wybrac..A ok tylko ze jak ja będę robić u prowadzącego ciąże jak chodzę prywatnie to napewno coś zabule
@gosia321 kochana mam wyniki ale nie wiele rozumiem jak coś wiesz na ten temat to proszę podziel się wiadomościami ;-)Nie przejmuj sie zwiekszysz dawke i szybko zbijesz zbyt wysoka wartosc. Niestety chora tarczyca nie idzie w parze ze stymulacja od razu reaguje na hormony.
@Kurcia kochana mam wyniki ale i tak nie za wiele wiem ;-) wizyta 1 pażdziocha mam euthyrox n 25 ale nie wiem czy zacząć brać jutro zadzwonię do lekarza ;-)To czekamy na wyniki.
wiec leci na kaskę.. ja też chodzę prywatnie i mój dał mi skierowanie na badanie nfz. Podał kliniki , które robią i miałam sobie wybrac..
jest wyraźne napisane , że przysługuje :Ja tez nie dostałam skierowania na nfz, bo podobno ivf nie jest przeslanka... Ja placilam 230zl za test pappa i b-hcg, usg kosztuje 250zl plus 70zl rozszerzenie przy ktorym badaja ryzyko przedwczesnego porodu, ryzyko zahamowania wewnatrzmacicznego rozwoju oraz ryzyko stanu przedrzucawkowego.
i wg mnie zależy to od lekarza , bo może takie skierowanie wystawic...Ja tez nie dostałam skierowania na nfz, bo podobno ivf nie jest przeslanka... Ja placilam 230zl za test pappa i b-hcg, usg kosztuje 250zl plus 70zl rozszerzenie przy ktorym badaja ryzyko przedwczesnego porodu, ryzyko zahamowania wewnatrzmacicznego rozwoju oraz ryzyko stanu przedrzucawkowego.
Moj maz komorke na porodowce w trakcie cc wyjal wiec mysle, ze mozesz pytac [emoji1]Byc może... od razu z gory powiedział ze on robi to badanie i ze nam ogarnie. Ale mąż bardzo ufa naszemu doktorkowi. Jest z polecenia. Wielu znajomym pomógł i na pewno nie będzie chciał robić badań u nikogo innego. Z reszta ja chyba tez nie. A tak się jeszcze zastanawiam ( może i głupie pytanie) ale strasznie chciałabym nagrać sobie takie usg na telefon ale wstydzę się zapytać... bo na usg to wszystko super widac a te fotki to raczej słabe ujęcia zawsze. No i tak się zastanawiam czy wypada wogole zapytać bo ja to wstydzioch jestem co myślicie??