lafantynka
Fanka BB :)
Aaaa cudnie!! Czekamy z niecierpliwością !! A czy to jest dodatkowo płatne czy w ramach normalnej prywatnej wizyty??Nie dziękuję Pewnie pochwalę się Wam jutro tymi widokami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa cudnie!! Czekamy z niecierpliwością !! A czy to jest dodatkowo płatne czy w ramach normalnej prywatnej wizyty??Nie dziękuję Pewnie pochwalę się Wam jutro tymi widokami
Super17 dpt beta 5497❤❤❤❤w 9 dpt 183.5 w 7 dpt 69.6
W 15tcGosia w kt tygodniu poczułaś?
Rany już nie moge się doczekac tego uczucia Jeśli do 15 tygodnia to jeszcze 4 tygodnie. Eh wieczność ale wytrzymamW 15tc
Idę na dodatkową wizytę do nowego doktorka. Jednak byłam zaskoczona cena. Myślałam, że to koszt ok. 300 zł a tymczasem 140 mam zapłacić.Aaaa cudnie!! Czekamy z niecierpliwością !! A czy to jest dodatkowo płatne czy w ramach normalnej prywatnej wizyty??
@Megi1985@ @Voolg super!!! Piękne przyrosty
@annemarie dawaj dawaj z tą betą, nie trzymaj nas w niepewnosci.
@Monika 2311 przypomnij swoje bety, jak to wyglądało? Nie odstawiaj leków na razie, za wcześnie!
@Niezapominajka2018 kciukasy!!! Przypomnij który dpt???