sunrisea
Fanka BB :)
a i z prenatalnych 4 termin to 4.03 hyh.. zobaczymy co bedzie teraz na wizycie i wtedy się wpiszęNo to sie wpisz 3 razy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a i z prenatalnych 4 termin to 4.03 hyh.. zobaczymy co bedzie teraz na wizycie i wtedy się wpiszęNo to sie wpisz 3 razy
A jakie robiłaś prenatalne? Ja jestem po harmony, troche się martwię czy wszystko dobrze...a i z prenatalnych 4 termin to 4.03 hyh.. zobaczymy co bedzie teraz na wizycie i wtedy się wpiszę
Cudownie w koncu bedziesz spokojnaCześć Dziewczyny,
@gosia321 pozdrów Oliwkę od ciotek forumowych. Może nam pomacha nawet? Pięknych widoków. [emoji173]️
Dzisiaj w nocy poczułam 3 kopniaczki któregoś z moich niuniusiów. Rybeczki Moje Kochane, życzę Wam, żebyście jak najszybciej mogły też to poczuć. :*
Miłego dnia. :*
Justynka wpisz mnie w takim razie 19.02 bo nie moge wejsc w kalendarzDziewczyny o co kamannnnnn??? Wpisywac sie w terminy porodow
@gosia321 @Justin87 @Pandzia89 @sunrisea @ilmenau @Margit2018 @lafantynka wasze brzuchy az sie o to prosza! a kalendarz krociooootki!
Zrobiłam ten pakiet tarczycoey czekam na wyniki zobaczymy jakie bede miala dzis ja za pierszym razem jak podchodzilam do ivf to miałam 0.800 nie wiem dlaczego teraz taki wysokiTsh 0.600
To czekamy na wyniki.Zrobiłam ten pakiet tarczycoey czekam na wyniki zobaczymy jakie bede miala dzis ja za pierszym razem jak podchodzilam do ivf to miałam 0.800 nie wiem dlaczego teraz taki wysoki
Nie przejmuj sie zwiekszysz dawke i szybko zbijesz zbyt wysoka wartosc. Niestety chora tarczyca nie idzie w parze ze stymulacja od razu reaguje na hormony.Zrobiłam ten pakiet tarczycoey czekam na wyniki zobaczymy jakie bede miala dzis ja za pierszym razem jak podchodzilam do ivf to miałam 0.800 nie wiem dlaczego teraz taki wysoki
Tak endometriozaWszystko zalezy od tego czy uda sie wystymulowac jajniki i czy beda komorki. Takie niskie amh moze byc ciezkim tematem. Ale jesli komorki beda to nic nie stoi na przeszkodzie aby sie zaplodnily niedrozne jajowody nie sa tu przeszkoda. A piszac o endometrium masz na mysli endometrioze?