Mieciu85
Fanka BB :)
Dokladnie kochana, sprawdzaj to, nawet gdyby prywatnie trzeba bylo badanie zrobic to warto. Ja im to juz zglosilam,ze mialam przy pierwszej ciazy GBS i sobie zapisali i chyba tym razem sami beda sprawdzac, a jak nie to ja od 7 miesiaca jesli nam sie uda tak daleko zajsc bede sprawdzac bo to dziadostwo moze pojawiac sie i znikac.. Ja ogolnie tu wsrod znajomych w uk kampanie robie i wszystkim w ciazy mowie, wiec napewno tez bym Tobie wsponiala blizej terminu gdyby nie wyszedl temat na forum, bo nigdy nie zapomne mojej zlosci i rozczarowania tutejszym syetemem jak dzien po porodzie lekarze przyszli i zaciagneli zaslonki wokol lozka i z grobowa mina oznajmili mi o GBS i przedstawili wsyztskie fakty, po czym powiedzieli ze musza zbadac dziecko i przez kolejne 2 doby musimy zostac na obserwacji, wtedy ryzyko wystapienia choroby spada, ale obserwowac mam dziecko do 3, a nawet 6 miesiecy, wiec super poczatek...i te ich cholerne ulotki gdzie zalecaja sie prywatnie badac, pomyslalam, dlaczego moja polozna mi o tym nie powiedziala, nigdy o tym nie slyszalam, wiec by mi do glowy nie przyszlo jakies wymazy robic. Bedziemy sie kontrolowac sloneczko.Kurcze nie wiedziałam. Dzięki kochana za to info. Będę sprawdzać.
Buziaki