reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bo wlasnie nie wiem do kogo sie zwrocic o rade w sprawie szczepienia w ciazy. Nie bylam u Pasnika, encorton daja w mojej klinice z automatu przed transferem. A moj gin pewnie nie bedzie wiedzial [emoji58]
Zadzwoń do kliniki, myślę, że będą wiedzieć. Moim zdaniem encorton w początkowej fazie w takich dawkach jak dają w N. to żadna wielka immunosupresja i nie ma wpływu na to co dzieje się w 3cim trymestrze.

Zadzwoń do kliniki, myślę, że będą wiedzieć. Moim zdaniem encorton w początkowej fazie w takich dawkach jak dają w N. to żadna wielka immunosupresja i nie ma wpływu na to co dzieje się w 3cim trymestrze.
Kochana ogromne kciuki za dzisiaj!!! [emoji110][emoji110][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Mam nadzieje ze dojechalas szczesliwie i juz lezysz na fotelu w oczekiwaniu na przelot do bazy [emoji4]

Ogromne kciuki za wszystkie transferujace i betujace dzisiaj niech to bedzie kolejny szczesliwy dzień, tylko z dobrymi wiadomosciami[emoji110] [emoji110] [emoji110]

@dżoasia myślę że całe forum jest dzisiaj myślami z tobą. Niech mimo wszystkich przeciwnosci w tej stymulacji okaże się ze to wlasnie ta punkcja i ten transfer będzie szczęśliwy i da Ci wyczekiwanego dzidziusia. Życzę Ci tego z całego serca[emoji8]
Powodzenia dziewczyny[emoji110] [emoji110] [emoji110]
@dżoasia ja tez sie podpinam myslami jestem z Toba kochana i mam nadzieje, ze beda dobre wiadomosci [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

O 10:30. Gps na razie pokazuje, że dotrę 10:24. Dobrze, że jest gdzie zaparkować. Sikać mi się chce niesamowicie, ale czasu na stawanie już nie mam.
Kij im w oko, jak będziesz chwilę później to będą bardziej jajca dojrzałe!

sssurykatka kciukasy mocne za szczesliwa przerowadzke kropka do domu [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️

reklama
Do góry