reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czesc dziewczyny;) musiałam przełożyć poniedziałkowa wizytę na dzisiaj i oglądałam właśnie swojego bejbika❤️❤️❤️ Pierwszy raz się dziś popłakałam ze szczęścia na widok tego maluszka❤️ Fikał jak szalony! Wszystko już widac nawet każdy paluszek! Kochane każdej z Was życzę takiego widoku bo to najpiękniejsze co mnie w życiu spotkało!!! I o dziwo mimo ze to 10t+4d to już było widac siusiaczka!! Będzie synuś!!! Rany jeszcze to do mnie nie dociera... ❤️ co za szczęście ❤️

O rety, ale szybko!!! Gratuluje synka :)

reklama
czyli np jak szuszoną żurawine moge ja jesc albo sobie napar z tego zrobic i wypic :D

Suszona zurawina to raczej profilaktyka, jak masz preparant (tabletki) na bazie zurawiny to bierz, bo on jest duzo bardziej skoncentrowany i szybko dziala. Plus furagina oraz na codzien do picia same kwiasiory - sok z zurawiny oraz woda z sokiem cytrynowym

reklama
No widzisz, kilka nieprzespanych nocy i efekt zaćmienia umysłu murowany. Nawet nie wiedziałam że można podawać 2 zarodki w różnych stadiach ale to super że beta wysoka. Kurczę trzymam kciuki, czekam na dalsze wspaniałe informacje iiii....to teraz będziesz szykować torbę do porodu na maj, prawda?
Na razie to musze przezyc usg i musi cos lub ktos byc... jestem juz na tym etapie 3 raz z rzedu . Ciesze sie z kazdego kolejnego dnia❤️❤️❤️

Do góry