reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny chyba mi się zaczyna jakieś zapalenie pęcherza na dokładkę co mogę sobie wziąść żeby jakoś zapobiec dalszemu rozwojowi? Szczerze to miałam z raz czy dwa taka przygodę z pęcherzem i nie wiem :)
Martuska furagina sok z żurawiny woda spid ogórków witamina c powinno pomóc a jak nie to na receptę saszetka monuralu i puści.

Czesc dziewczyny. Poratujcie prosze dobra rada..
Te badania u Pasnika, zrobic lepiej u niego, czy gdzie indziej? Chodzi mi o finanse jak i o wyniki. Czy robiac je u niego otrzymam dojscie zdalne do wynikow/ktos mi je przesle, czy musze jechac po nie do Lodzi? No i kwestia kosztow, warto u niego czy w Diagnostyce (gdzies indziej taniej?)?
Pasnik zleca tez cala trombofilie, zespol lipidowy (zapomnialam calej nazwy) i kartiotypy? Okazuje sie po dwoch latach, ze kariotypow chyba jednak nie robili nam. Ja cos ciemno kojarze ze tak, oni jednak nie maja wynikow w systemie (choc system zmianiono w tym czasie z kart papierowych na edv).

reklama
Do góry