annemarie
Fanka BB :)
A jak z wynikami? bo już cierpliwość mi się kończy i ręce bolą od kciukiów
Kochana „ szesnasta”
Bardziej sie przejmujesz ode mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak z wynikami? bo już cierpliwość mi się kończy i ręce bolą od kciukiów
Bunia Stara gwardia wracaWitajcie dziewczyny. Dawno mnie tu nie było nawet bardzo bo szczerze mówiąc mało ników rozpoznaje. Szukam wsparcia ponieważ zapragnęłam drugiego dziecka ale jak na razie się nie udaje. Szczerze to nie mogę się trochę tutaj odnaleźć
Martuska furagina sok z żurawiny woda spid ogórków witamina c powinno pomóc a jak nie to na receptę saszetka monuralu i puści.Dziewczyny chyba mi się zaczyna jakieś zapalenie pęcherza na dokładkę co mogę sobie wziąść żeby jakoś zapobiec dalszemu rozwojowi? Szczerze to miałam z raz czy dwa taka przygodę z pęcherzem i nie wiem
Tak zapomniałam jak dobrze mieć dobre wsparcie. Wracam wracam bo zaczynam walkę o drugie dziecko. Jak na razie słabo mi idzie i niestety znów mi psycha siadaBunia Stara gwardia wraca
@margit2018 dzięki muszę się czymś ratować do wtorku wtedy mam wizytę a ten sok 100 to jest taki do zmieszania z wodą czy sam się go pije?Martuska furagina sok z żurawiny woda spid ogórków witamina c powinno pomóc a jak nie to na receptę saszetka monuralu i puści.
Dlaxzego slabo? OpowiadajTak zapomniałam jak dobrze mieć dobre wsparcie. Wracam wracam bo zaczynam walkę o drugie dziecko. Jak na razie słabo mi idzie i niestety znów mi psycha siada
sam się pije niezbyt smaczny, ale ujdzie@margit2018 dzięki muszę się czymś ratować do wtorku wtedy mam wizytę a ten sok 100 to jest taki do zmieszania z wodą czy sam się go pije?
[emoji102]