Justin87
Fanka BB :)
Wow, piękna, gratuluję. [emoji8][emoji8][emoji8]Aaaaa!!!! Beta 183,8 [emoji173]️ Nie wierze! Co za dzień [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, piękna, gratuluję. [emoji8][emoji8][emoji8]Aaaaa!!!! Beta 183,8 [emoji173]️ Nie wierze! Co za dzień [emoji173]️
[emoji8][emoji8][emoji8]Dzisiaj lekarz jak tylko zobaczy moje wyniki to powie kiedy mam powtórzyć. Ale się boje, ale nawet jakiś delikatny uśmiech pojawił mi się na twarzy.
Kochana robie ,ale już tyle czasu ze mam dość bo ciazy nie ma dalejJeśli masz refundację oraz dobre AMH to probuj stymulacji u siebie w kraju. U nas też różnie bywa, nie zawsze wszystko będzie idealnie. Prawdą jest taka że większość klinik leci schematami, nawet rozpiskę laków mamy takią samą. Wiem bo już sprawdzałam. Co do otrzymania zarodków no cóż z tym też różnie bywa mi z 8 zostały dwa, czy to wina kliniki? pewnie to zarodki były słabe.
GratulujeAaaaa!!!! Beta 183,8 Nie wierze! Co za dzień
Aaaaa!!!! Beta 183,8 [emoji173]️ Nie wierze! Co za dzień [emoji173]️
Byłaś dzielna jesteś dzielna i już musi się udać. Z całych sił za powodzenie.Dzięki kochana [emoji8]
Wow,ale piękny wynik. Gratulacje!Aaaaa!!!! Beta 183,8 Nie wierze! Co za dzień
Beta 24
Est. 752
Prog 26
Póki co nie chcę się cieszyć, bo ostatnio za bardzo przeżyłam porażkę