reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny dzięki za wszystkie kciukasy! Krew oddana, wynik o max 12. Trzymam kciuki za pozostałe 3 dzisiejsze wojowniczki:) chyba, ze jest nas dziś jeszcze więcej? :) ja mam chwilowo taka jakby głupawkę, jakby mi odpłynął cały stres, muszę korzystać bo Ok 12 na bank powróci ze zdwojona siła!
Trzymam kciuki. :* ✊✊✊

reklama
Dziewczyny, Za bombowe wysokie bety [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

@Niezapomninajka2018 pięknie rozpoczęłaś piątek [emoji173]️ za przyrosty [emoji110]️

Miłego dnia wszystkim [emoji5]
a co u Ciebie słychać? :)

Szczescie,
ate inna Klinike u Ciebie odmowilas? Czy jedziesz na 3 fronty;)
Przestaje nadazac za toba❤️
No właśnie ja Sama już głupieje dziewczyny
Mój nie może nadążyć za mna ;)
W klinice której jestem mam swojego kropka którego musze zabrac tylko to trochę potrwa, 14 listopada mam spotkanie z szefem
Oddziału w nowej klinice ,a 31 października z lewandiwskim i wchodzi jeszcze Pasnik do ekipy :-) :)
Mój plan to najpierw zbadać się w Polsce od a do z i niech konkretnie powiedzą o co kaman , plan dwa chciałabym mimio wszystko podejść u nas w nowej klinice gdyż wiadomo każdy grosz tez się liczy ,a tutaj mam refundacje a dokładnie jeszcze 2 stymulację , a plan trzy ze jeśli Lewandowski powie słuchaj babo albo leczysz się u nas to i u nas podchodź to wtedy wiadomo zostane w novium
Problem jest w tym ,ze ja tutaj ledwo kombinuje z dniem wolnym aby jechac do kliniki 30 km a jyz nie mówiąc co to byłoby gdybym miala jeździć tak na stymulację do wawy
Wydatek kolosalny bo i loty, hotel, zycie i teraz cała procedura
Nikt nam nie pomaga z rodziny bo nikt nie wie wiec samemu wszystko ogarnąć to jest ciężko

Cześć Dziewczyny!
Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie obfitujący w same dobre wiadomości. :D
@annemarie trzymam mocno kciuki za kosmicznie wysoką betę. ✊✊✊
@Niezapominajka2018 wiem doskonale jak się czujesz ale przecież nic złego się nie dzieje. Trzymam kciuki za piękną, dobrze rokującą betę. ✊✊✊
@Pralinqa @dżoasia mam nadzieję, że dzisiejsze podglądanie jajek będzie lepszym doświadczeniem niż dotychczas. Powodzenia. :*

@Megi1985@ rozumiem, że Ty już nie betujesz? Kiedy masz wizytę? :)
Tak powiedział doktorek :D wizytę mam 27.09 i wtedy też beta ma być , teraz w ruch poszły sikańce :D

reklama
Do góry