reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny dzięki za wszystkie kciukasy! Krew oddana, wynik o max 12. Trzymam kciuki za pozostałe 3 dzisiejsze wojowniczki:) chyba, ze jest nas dziś jeszcze więcej? :) ja mam chwilowo taka jakby głupawkę, jakby mi odpłynął cały stres, muszę korzystać bo Ok 12 na bank powróci ze zdwojona siła!
Trzymam kciuki. :* ✊✊✊

reklama
Dziewczyny, Za bombowe wysokie bety [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

@Niezapomninajka2018 pięknie rozpoczęłaś piątek [emoji173]️ za przyrosty [emoji110]️

Miłego dnia wszystkim [emoji5]
a co u Ciebie słychać? :)

Szczescie,
ate inna Klinike u Ciebie odmowilas? Czy jedziesz na 3 fronty;)
Przestaje nadazac za toba❤️
No właśnie ja Sama już głupieje dziewczyny
Mój nie może nadążyć za mna ;)
W klinice której jestem mam swojego kropka którego musze zabrac tylko to trochę potrwa, 14 listopada mam spotkanie z szefem
Oddziału w nowej klinice ,a 31 października z lewandiwskim i wchodzi jeszcze Pasnik do ekipy :-) :)
Mój plan to najpierw zbadać się w Polsce od a do z i niech konkretnie powiedzą o co kaman , plan dwa chciałabym mimio wszystko podejść u nas w nowej klinice gdyż wiadomo każdy grosz tez się liczy ,a tutaj mam refundacje a dokładnie jeszcze 2 stymulację , a plan trzy ze jeśli Lewandowski powie słuchaj babo albo leczysz się u nas to i u nas podchodź to wtedy wiadomo zostane w novium
Problem jest w tym ,ze ja tutaj ledwo kombinuje z dniem wolnym aby jechac do kliniki 30 km a jyz nie mówiąc co to byłoby gdybym miala jeździć tak na stymulację do wawy
Wydatek kolosalny bo i loty, hotel, zycie i teraz cała procedura
Nikt nam nie pomaga z rodziny bo nikt nie wie wiec samemu wszystko ogarnąć to jest ciężko

Cześć Dziewczyny!
Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie obfitujący w same dobre wiadomości. :D
@annemarie trzymam mocno kciuki za kosmicznie wysoką betę. ✊✊✊
@Niezapominajka2018 wiem doskonale jak się czujesz ale przecież nic złego się nie dzieje. Trzymam kciuki za piękną, dobrze rokującą betę. ✊✊✊
@Pralinqa @dżoasia mam nadzieję, że dzisiejsze podglądanie jajek będzie lepszym doświadczeniem niż dotychczas. Powodzenia. :*

@Megi1985@ rozumiem, że Ty już nie betujesz? Kiedy masz wizytę? :)
Tak powiedział doktorek :D wizytę mam 27.09 i wtedy też beta ma być , teraz w ruch poszły sikańce :D

reklama
Do góry