reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dlaczego wy dziewczyny w ogóle podchodzicie na takich cyklach do punkcji???
Jest to w ogóle nie opłacalne dla Was, za to dla kliniki mega :/
To oczywiście moje zdanie, i można się z nim zgodzić lub nie.

A jak inaczej skoro na stymulacji tych komórek wychodzi podobna ilość lub minimalnie wieksza? Nie reaguje nawet na spore dawki leków.

A kto Ci robił? ja też w invikcie robiłam i nie oceniali wcale ryzyka takiego - nic na ten temat nie mam w wyniku hmmm...
Też miałam określone to ryzyko przedwczesnego porodu przed 34 tygodniem.

Jednak nie miałam a byłam przekonana, że miałam to określane. Przepraszam za wprowadzenie w błąd.

Ostatnia edycja:
Dlaczego wy dziewczyny w ogóle podchodzicie na takich cyklach do punkcji???
Jest to w ogóle nie opłacalne dla Was, za to dla kliniki mega :/
To oczywiście moje zdanie, i można się z nim zgodzić lub nie.
Też mi się wydaje, że to nie za bardzo opłacalne, ale zdrowsze - nie prykujesz w siebie tyle hormonów i niektórzy twierdzą, że lepszej jakości jaja, ale czy na pewno? jakoś niedowierzam

@Never give up ja z krwi badań nie robię, nie biorę żadnych leków hormonalnych, tylko usg i jak pecherzyk pęknie to dzwonię i rozmrazają... ale fakt, że usg robię codziennie. A to jakoś inaczej powinno być?

@Justin87 świetna informacja. Gorzej z chorobą, kuruj się!

Witajcie! Czy przyjmiecie mnie do swojego grona??? Podczytuje Was od jakiegoś czasu i dzięki temu nie jestem już taka zielona na temat ivf...
Po 7 latach niepowodzeń i 4 inseminacjach przyszedł czas na kolejny krok... Mam jeszcze trochę czasu, bo chcemy zacząć w listopadzie, ale przez ten czas chciałabym się dowiedzieć więcej, lepiej przygotować organizm itd... Czy można liczyć na Waszą wiedzę i doświadczenie? :)
Hej, do listopada to czas szybko zleci [emoji4] macie wybrana klinikę? Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki i równie mocno kibicuje [emoji8]

reklama
Anetko gratuluję super zbioru[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Będę Was podczytywać ale trochę mniej się udzielić bo muszę się trochę zdystansować do wszystkiego. Życzę Wam wszystkiego dobrego[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Gosiu to dawaj znać jakaś decyzję podjeliscie i kiedy będziecie podchodzić po swojego kropka... :*
3mam cały czas za Ciebie [emoji110][emoji110][emoji110] i całym [emoji173] jestem z Tobą:*

Do góry