reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny w sobotę 22.09 mam pierwszą wizytę przeze crio , bedzie to mój już 4 transfer...
Możesz zapytać o:
relanium 2x1 przed transferem i do 3 dni po ;)
Acard 1x1
Heparyna (Clexane, fraxiparyna czy neoparin)
Z „kontrowersyjnych” [emoji6] rzeczy może accofil w postaci przepłukania macicy przed transferem....
wszystko zależy od twojej historii leczenia....

reklama
Dziękuję. [emoji8] jestem przerażona, dopiero zaczynam 18 tydzień. :/
moja koleżanka miała też zaczęło się koło 20 tc i urodziła w 35 tc więc jakoś tam dieta i leki i ją przetrzymali...Dzidzi zdrowe troszkę małe wiadomo, ale po tygodniu ją do domku puścili więc nie jakoś bardzo malusie. Ale nie panikujmy może to wcale nie to? poczekajmy na wyniki

Dziękuję. [emoji8] jestem przerażona, dopiero zaczynam 18 tydzień. :/

Justyna spojrz na to w druga strone... Bogu dzieki ze na to wpadl i chce sprawdzic. Dobry lekarz to taki ktory reaguje natychmiast a nie czeka na cuda wianki. Zatrucie ciazowe nie wychwycone w czas moze byc bardzo niebezpieczne.Rob badania i nie cykaj sie ❤️❤️❤️

Justyna spojrz na to w druga strone... Bogu dzieki ze na to wpadl i chce sprawdzic. Dobry lekarz to taki ktory reaguje natychmiast a nie czeka na cuda wianki. Zatrucie ciazowe nie wychwycone w czas moze byc bardzo niebezpieczne.Rob badania i nie cykaj sie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
[emoji8][emoji8][emoji8]

No i gin mnie nastraszył, że to początki zatrucia ciążowego. :/ Dostałam zalecenia, co robić a jutro lecę na badania moczu sprawdzić czy jest białko. Pochodziłam dzisiaj tylko chwilę a lewa stopa i noga bolą mnie od opuchnięcia przeokropnie.
[emoji44][emoji44][emoji44][emoji44] i co bedzie z tym robil
Strasznie wczesnie kurcze

reklama
Do góry