edloteh
Fanka BB :)
A ty ile brałaś przed transferem i ile po?prg do transferu musi byc niziutki
Sikaniec był dzisiaj [emoji848] [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty ile brałaś przed transferem i ile po?prg do transferu musi byc niziutki
Dzięki Kochana a Ty czasami dzisiaj nie miałaś robić? To byłaś , będziesz czy dopiero będziesz miała zamiarMegi , pieknie Prg 19 tez jest ok...
Super! Gratulacje kochana!!! Ja mialam bardzo niziutki progesteronewiec ty z 19 przy moim wymiatasz.Mój dzisiejszy wynik bety 183.5
Wkręciłam się też na wizytę do lekarza w ramach weryfikacji telefonicznych za które zapłaciłam a nie miałam ( bo zapomniałam po transferze ze wogole płaciłam za nie i się nie zapisałam
Progesteron teraz mi wyszedł 19 wiec lekarz powiedział ze tragedii nie ma ale kazał zwiększyć luteinę dowcipnie 3x3 nie chciałam tej pod język bo mi po niej niedobrze
Noi wizyta 27.09 powinien być widoczny pęcherzyk
A do tego czasu nie badać więcej bety no z tym to może być problem
Bedzie piekna ferma bo wszystkei trzymamy kciuki! Ty masz tylko sie polozyc spac a reszta sie nie martwMiłego dnia dziewczyny ;-)
Ja już zaczynam się bać jutra... ile pobiora, ile będzie dojrzałych komórek itd...
Justynko, ja mam mutacje PAI i Pasnik mi zalecil acard do 36 tyg, a heparyne do 4 tyg po porodzie wiec biore w tandemie od samego poczatku,Cześć,
@Agonia777 powodzenia dzisiaj. Oby zdarzył się cud i faktycznie doszło do późnej implantacji. Jeśli nie, to życzę sił i możliwości finansowych do dalszej walki. Faktycznie zrób histero teraz, bo szkoda ostatniego bałwanka. :*
@Pralinqa hoduj piękne jajka i się nam tu później pochwal, co w trawie piszczy.
Mam pytanko, 15.09. odstawiłam zgodnie z rozpiską z kliniki acard. Teraz został mi tylko euthyrox i heparynka. Od dwóch dni nie widziałyśmy się z moimi kostkami u stóp i ogólnie nogi mam opuchnięte i ociężałe, nawet po przespanej nocy. W poniedziałek na wizycie jeszcze tak nie miałam. Doktorek mi powiedział, że mogę brać acard dalej, bo to nie szkodzi a poprawia przepływy. I teraz mam zagwozdkę czy to nie przez odstawienie acardu moje nogi robią się hipciowate?
Wczoraj wieczorem długo leżałam z nogami ku górze, wzięłam chłodną kąpiel, mąż mi posmarował nogi i stopy masując od dołu do góry a opuchlizna dalej się utrzymuje. :/
Czy któraś z Was brała acard na późniejszym etapie ciąży? Czy nie przesadzę biorąc i acard i heparynę?
Super! I wszystko jest pięknieByłam lekarz mnie uspokoiła, że takie różnice, to żadne różnice i żeby za 3 tygodnie zrobić usg, martwić się jeśli różnica będzie grubo ponad 2 tygodnie lub więcej lub jeśli będą duże rozbieżności w poszczególnych wymiarach, że główka np: na 20 tc, a brzuszek na 24. Nóżki powiedziała, że są najmniej miarodajne więc w ogóle się nie przejmować, bo one rosną jak chcą, bo indywidualne cechy dziecka wychodzą, a generalnie i ja i emek byliśmy mali jak się urodziliśmy, więc chyba taka uroda mojej Alusi A i jeszcze pytała o tokspolazmozę, bo przy niej małe dzidzi może być, ale ja miałam wynik ujemny, kotów nie mam, mięsa surowego nie jadam nigdy - bo nie lubię, owoce/warzywa myję więc raczej nie powinnam się zarazić. Mówi, że i tak zaraz lekarz prowadzący karze powtórzyć to badanie więc nie ma się co przejmować.
A ty ile brałaś przed transferem i ile po?
Sikaniec był dzisiaj [emoji848] [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Dziekuje Gosiu, masz na mysli Neoparin?Mieciu chcesz recepte na refundowane strzykawki ?
Będę jutro chrapac i znowu gadać głupotyBedzie piekna ferma bo wszystkei trzymamy kciuki! Ty masz tylko sie polozyc spac a reszta sie nie martw