reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój dzisiejszy wynik bety 183.5:tak::tak::tak:
Wkręciłam się też na wizytę do lekarza w ramach weryfikacji telefonicznych za które zapłaciłam a nie miałam ( bo zapomniałam po transferze ze wogole płaciłam za nie:D i się nie zapisałam :D
Progesteron teraz mi wyszedł 19 wiec lekarz powiedział ze tragedii nie ma ale kazał zwiększyć luteinę dowcipnie 3x3 nie chciałam tej pod język bo mi po niej niedobrze:rofl:
Noi wizyta 27.09 powinien być widoczny pęcherzyk :tak::tak::tak:
A do tego czasu nie badać więcej bety :o:o:ono z tym to może być problem:p
Super! Gratulacje kochana!!! :) Ja mialam bardzo niziutki progesteronewiec ty z 19 przy moim wymiatasz.

Cześć,
@Agonia777 powodzenia dzisiaj. Oby zdarzył się cud i faktycznie doszło do późnej implantacji. Jeśli nie, to życzę sił i możliwości finansowych do dalszej walki. Faktycznie zrób histero teraz, bo szkoda ostatniego bałwanka. :*
@Pralinqa hoduj piękne jajka i się nam tu później pochwal, co w trawie piszczy.

Mam pytanko, 15.09. odstawiłam zgodnie z rozpiską z kliniki acard. Teraz został mi tylko euthyrox i heparynka. Od dwóch dni nie widziałyśmy się z moimi kostkami u stóp i ogólnie nogi mam opuchnięte i ociężałe, nawet po przespanej nocy. W poniedziałek na wizycie jeszcze tak nie miałam. Doktorek mi powiedział, że mogę brać acard dalej, bo to nie szkodzi a poprawia przepływy. I teraz mam zagwozdkę czy to nie przez odstawienie acardu moje nogi robią się hipciowate?
Wczoraj wieczorem długo leżałam z nogami ku górze, wzięłam chłodną kąpiel, mąż mi posmarował nogi i stopy masując od dołu do góry a opuchlizna dalej się utrzymuje. :/
Czy któraś z Was brała acard na późniejszym etapie ciąży? Czy nie przesadzę biorąc i acard i heparynę?
Justynko, ja mam mutacje PAI i Pasnik mi zalecil acard do 36 tyg, a heparyne do 4 tyg po porodzie wiec biore w tandemie od samego poczatku,

Byłam lekarz mnie uspokoiła, że takie różnice, to żadne różnice i żeby za 3 tygodnie zrobić usg, martwić się jeśli różnica będzie grubo ponad 2 tygodnie lub więcej lub jeśli będą duże rozbieżności w poszczególnych wymiarach, że główka np: na 20 tc, a brzuszek na 24. Nóżki powiedziała, że są najmniej miarodajne więc w ogóle się nie przejmować, bo one rosną jak chcą, bo indywidualne cechy dziecka wychodzą, a generalnie i ja i emek byliśmy mali jak się urodziliśmy, więc chyba taka uroda mojej Alusi :D A i jeszcze pytała o tokspolazmozę, bo przy niej małe dzidzi może być, ale ja miałam wynik ujemny, kotów nie mam, mięsa surowego nie jadam nigdy - bo nie lubię, owoce/warzywa myję więc raczej nie powinnam się zarazić. Mówi, że i tak zaraz lekarz prowadzący karze powtórzyć to badanie więc nie ma się co przejmować.
Super! I wszystko jest pięknie :)
Rośnij dalej, zdrowo księżniczko x

A ty ile brałaś przed transferem i ile po?
Sikaniec był dzisiaj [emoji848] [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Przed transferem 3x1 Duphaston, teraz dodatkowo biore Prolutex i Agolutin.
Sikaniec byl i dalej nikt nic nie wie:pblada krecha wciaz wychodzi, w piatek pojade na Beta ( jak dalej tak bedzie)

reklama
Do góry