reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Lama jak ty moglas miec w dniu transferu prg 45 ? Wytlumacz mi to, :szok:bo na takich wartosciach nie robi sie transferow.
Też mi się to rzuciło w oczy [emoji15][emoji15][emoji15] Idealne warunki to 10-15ng w dniu transferu.

Matko jak ja nie chce Gosiu tych szczepień tyle złych rzeczy naczytałam się o nich :( Pasnik napisał tylko ANA nic więcej , teraz czekam na skierowanie od niego
Jak nie chcesz się szczepić to cię nikt do nich nie zmusi.

reklama
Gosia brałaś relanium 5mg raz dziennie ?
Ja biorę tylko wieczorem i spasmolina 3*1.
Prolutex raz dziennie. Clexane 0.40. Lutinus 3*1. Acard . Magnez 3*1. Encorton 15mg.
Nie wiem czy nie za mało progesteronu.
Może dorzucić duphastan?
Bralam2x1 relanium. Progesteron to zalezy jaki wynik wychodzil ci na podobnych dawkach jesli dosc niski to mozesz dozucic duphaston jesli prawidlowy to wystarczy

Dzięki dziewczyny za kciuki ale możecie je puścić i od jutra trzymać. Ze względu na to że druga weryfikacja była w poniedziałek to ostatnia ma być w czwartek. Samopoczucie nie zmieniło się ale dzisiaj udało mi się umówić z lekarzem w sprawie histero:D. Jedynie przez wczorajsze nerwy w głowie mi się kręciło no i miałam ogromną ochotę na pomidorówkę :p
@Pralinqa kciuki za dzisiejsze zbiory ✊✊✊✊✊
@Never give up rozumiem twoje nerwy kciuki mocno zaciskam ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ będzie jutro co zbierać i zapładniać❤️❤️❤️❤️
Miłego dnia Kochane ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Mój dzisiejszy wynik bety 183.5:tak::tak::tak:
Wkręciłam się też na wizytę do lekarza w ramach weryfikacji telefonicznych za które zapłaciłam a nie miałam ( bo zapomniałam po transferze ze wogole płaciłam za nie:D i się nie zapisałam :D
Progesteron teraz mi wyszedł 19 wiec lekarz powiedział ze tragedii nie ma ale kazał zwiększyć luteinę dowcipnie 3x3 nie chciałam tej pod język bo mi po niej niedobrze:rofl:
Noi wizyta 27.09 powinien być widoczny pęcherzyk :tak::tak::tak:
A do tego czasu nie badać więcej bety :o:o:ono z tym to może być problem:p

Mój dzisiejszy wynik bety 183.5:tak::tak::tak:
Wkręciłam się też na wizytę do lekarza w ramach weryfikacji telefonicznych za które zapłaciłam a nie miałam ( bo zapomniałam po transferze ze wogole płaciłam za nie:D i się nie zapisałam :D
Progesteron teraz mi wyszedł 19 wiec lekarz powiedział ze tragedii nie ma ale kazał zwiększyć luteinę dowcipnie 3x3 nie chciałam tej pod język bo mi po niej niedobrze:rofl:
Noi wizyta 27.09 powinien być widoczny pęcherzyk :tak::tak::tak:
A do tego czasu nie badać więcej bety :o:o:ono z tym to może być problem:p
Megi , pieknie ❤️❤️❤️Prg 19 tez jest ok...

reklama
No właśnie to.. to... Mieciu. Kurcze Ty to mnie dokładnie rozumiesz. Miałam dziś też takie przyziemne marzenia bo głowa mi opadala.

Może na chorobowe idź troszkę jak Ci się uda, taki tydzień Cię podbuduje oczywiście jeśli potem nie będziesz zawalona podwójna robota... bo nam akurat zostało trochę urlopu i się wybieramy na małe wakacje żeby odpocząć i nabrać sił na końcówkę roku.
Super, na pewno odpoczynek dobrze Ci zrobi :) gdzie jedziecie na urlop? U mnie w trakcie ivf zgodzili sie na tydzien bezplatny jesli bym potrzebowala, ale tu tez mam rece zwiazane bo kupujemy nowy dom wiec gdyby bank jeszcze cos chcial jakies payslipy czy wyciagi z konta to nie moge wykazac 25% nizszych zarobkow niz dotychczas bo by mogly byc problemy wiec narazie pcham wszystko. Tak mysle, ze jesli wszystko pojdzie dobrze to wezme moze pare dni chorobowego w pazdzierniku/listopadzie. Narazie w pracy odwalilam wszytskie prezentacje i spokoj wiec teraz znowu sie staram obijacc ile moge ;)

Do góry