reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny dopiero wróciłam z pracy i mogę się do Was odezwać. Dzwoniłam do kliniki co z moimi zarodkami (przypomnę miałam zapladniac 17 komórek, ostatnio po zaplodnieniu 6 był tylko jeden zarodek 4BB) i wygląda to nastepujaco zamrożone w:
3 dobie - 1 zarodek
5 dobie - 2BB i 2BB
6 dobie - 3BC, 4CB, 4BB
Pytałam się Pani embriolog to powiedziała żeby nie patrzeć, że np jest 2, bo on sobie u mnie podrosnie, gorsze są te z C. Co mi o tym powiecie?
Piekny wynik a literkami przy zarodkach nie ma co sie przejmowac z tych najlepszych czesto nie ma ciazy a takie ciut gorsze daja piekne rozowe pupy walczaca o szczescie ma z takich 2 corki [emoji7][emoji7]

Jeszcze jedno pytanie do was....Ja mialam amh w 2016 jakies 2.85, teraz oczywiscie nie badalam. Zarodki z stymulacji wychodzily, jajka tez. Klasy zarodkow niezle, nawet dobre. Czy mimo to moj wiek moze byc winien tym poronieniom, mam 35 lat...
Kochana zrob badania na caly zespol antyfosfolipidowy a nie tylko antykoagulant tocznia. Calosc to przeciwciala antykardiolipinowe, antykoagulant tocznia, i b2mikroglobulina. I zbadaj zespol v-leiden. Bo niestety ale twoje poronienia wygladaja tak jakby wlasnie ktorys z tych zespolow u ciebie wystepowal

Mi lekarz kazał teraz powtórzyć toxo a dopiero później mu powiedziałam, że i tak mam taki zamiar, bo mam koty. Tak więc nie stresuj się jak dr każe powtórzyć to badanie. :)
Alusię będziesz miała? Ślicznie. :happy: Moja córka to Alicja i bardzo dobrze się funkcjonuje na co dzień z tym imieniem. Nie zamartwiaj się. :*
toxo się zawsze powtarza - takie są zalecania PTG więc się nie wystraszę :)

reklama
Do góry