reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny kochane,
Chcialam się dowiedzieć coś o Gamecie w Rzgowie, jakie są wasze opinie na temat tej kliniki? Czy jesteście zadowolone?
Nas również czeka in vitro... Wstępnie wybraliśmy dr. P. Radwana.
Hey, jest nas tutaj kilka :)
Ja jestem z Gamety i od P. Radwana.
Ja jestem zadowolona. Z podejścia do klienta, z punktualnoscia wizyt, z opieką, kontaktem i z najważniejszym - jednym z lepszych labo w Polsce!

Ja mam córeczkę ur w 2015 po pierwszym podejsciu i teraz się udało przy 4 tym transferze ale to dopiero 7tydz.

Pytaj o co chcesz kochana. Witamy na forum.

reklama
I miałaś podanego swiezaka?
Tak świeżaka. U mnie wszystko poszło dobrze, czyli stymulacja i pobieranie jajek. hodowla do 5 doby to trochę taki los bo w czwartek miałam punkcję a w niedzielę nie ma transferów. Zresztą decyzję podejmował dr M. raczej bez większej dyskusji. Przy transferze ten młody embriolog proponował dwa zarodki, w końcu wszedł dr M. i komentuje gdzie przy takiej budowie dwa podajemy jeden i koniec dyskusji.
Kiedy u Ciebie transfer?

Cześć Dziewczynki. W niedzielę wieczorem pojawił się Janek[emoji173]...miłość mojego życia. Kawał chłopa: 60cm, 4100g. Łatwo nie było i skończyło się cc, ale to nieważne. Tatuś oszalał ze szczęścia, mamusia w siódmym niebie. 6 lat starań - było warto. Nie poddawajcie się:biggrin2:. Za wszystkie trzymam mocne kciuki[emoji110][emoji110].
@Iskra_82 gratulacje dla rodziców ;) [emoji7][emoji173]
Oj czekamy na takie informacje [emoji7][emoji173][emoji173][emoji173]
Chowajcie się zdrowo:*

moja dzidzia to dziewczynka :), wszystkie narządy przepływy prawidłowe, ale dzidzia trochę malutka :( martwię się i chyba z paniki pójdę gdzieś jeszcze powtórzyć badanie... :( zawsze coś
@redferrari niunia a moze po prostu będzie mała kruszynka :*
Jednak dla świętego spokoju idź i sprawdź u innego lekarza - zobaczysz co Ci powie
Będzie dobrze ;-)

reklama
Do góry