reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny kochane,
Chcialam się dowiedzieć coś o Gamecie w Rzgowie, jakie są wasze opinie na temat tej kliniki? Czy jesteście zadowolone?
Nas również czeka in vitro... Wstępnie wybraliśmy dr. P. Radwana.
Hey, jest nas tutaj kilka :)
Ja jestem z Gamety i od P. Radwana.
Ja jestem zadowolona. Z podejścia do klienta, z punktualnoscia wizyt, z opieką, kontaktem i z najważniejszym - jednym z lepszych labo w Polsce!

Ja mam córeczkę ur w 2015 po pierwszym podejsciu i teraz się udało przy 4 tym transferze ale to dopiero 7tydz.

Pytaj o co chcesz kochana. Witamy na forum.

reklama
I miałaś podanego swiezaka?
Tak świeżaka. U mnie wszystko poszło dobrze, czyli stymulacja i pobieranie jajek. hodowla do 5 doby to trochę taki los bo w czwartek miałam punkcję a w niedzielę nie ma transferów. Zresztą decyzję podejmował dr M. raczej bez większej dyskusji. Przy transferze ten młody embriolog proponował dwa zarodki, w końcu wszedł dr M. i komentuje gdzie przy takiej budowie dwa podajemy jeden i koniec dyskusji.
Kiedy u Ciebie transfer?

Cześć Dziewczynki. W niedzielę wieczorem pojawił się Janek[emoji173]...miłość mojego życia. Kawał chłopa: 60cm, 4100g. Łatwo nie było i skończyło się cc, ale to nieważne. Tatuś oszalał ze szczęścia, mamusia w siódmym niebie. 6 lat starań - było warto. Nie poddawajcie się:biggrin2:. Za wszystkie trzymam mocne kciuki[emoji110][emoji110].
@Iskra_82 gratulacje dla rodziców ;) [emoji7][emoji173]
Oj czekamy na takie informacje [emoji7][emoji173][emoji173][emoji173]
Chowajcie się zdrowo:*

moja dzidzia to dziewczynka :), wszystkie narządy przepływy prawidłowe, ale dzidzia trochę malutka :( martwię się i chyba z paniki pójdę gdzieś jeszcze powtórzyć badanie... :( zawsze coś
@redferrari niunia a moze po prostu będzie mała kruszynka :*
Jednak dla świętego spokoju idź i sprawdź u innego lekarza - zobaczysz co Ci powie
Będzie dobrze ;-)

reklama
Do góry