Kochana bardzo bardzo mi przykro. Strasznie mnie dobijają takie informacje. Trzymaj się. Mocno przytulam.Tylko ja już nie wiem co robić co jeszcze może być nie tak......
reklama
lafantynka
Fanka BB :)
Smutno! Trzymaj sieNiestety beta poniżej 2 ... .........
Justin87
Mimo bycia maniaczką testów, tego nie znam ale mam nadzieję, że to nie ovitrelle. [emoji8]najprostrzy z Rossmanna
Niestety beta poniżej 2 ... .........
Dużo siły!
Ściskam mocno...
ilmenau
Mam wynik 69.6nie mogę uwierzyć normalnie
GRATULACJE!!!!!
Mocne kciuki za ładny przyrost!!!
U
użytkowniczka v
Gość
@Agonia777 okropnie mi przykro
ilmenau
Powiedzcie mi proszę czy progesteron 14 ,72 jest ok? Nie chcialam weryfikacji telefonicznej za 450 zł to teraz mam zagwozdke
Ja mialam cos kolo 12.5 i moj lekarz pwoiedzial, ze jest ok, bo wiekszosc progesteronu, ktory suplementujemy nie wykrywa sie w krwi (dupek nie wychodzi wogole, a leki dowcipne tylko czesciowo). Ciesz sie
ilmenau
To ja tez z innej beczki
Beta Megi mi kopa dala
I pamietajcie ze jeszcze sie nie cieszymy bo to Ovitrelle moze byc, ok
Ja tam po ciuchu trzymam kciuki i wiem co zobaczylam
Mieciu85
Ja mialam cos kolo 12.5 i moj lekarz pwoiedzial, ze jest ok, bo wiekszosc progesteronu, ktory suplementujemy nie wykrywa sie w krwi (dupek nie wychodzi wogole, a leki dowcipne tylko czesciowo). Ciesz sie
@Megi1985@ ja mialam progesteron w okolicach 5 w 9, 11, 14,17 dpt przy crinone i duphastonie. Pozniej crinone zamienili na lutinus to progesteron podskoczyl do 14 na wizycie serduszkowej wiec jesli bierzesz dowcipne albo syntetyki to bym sie nie przejmowala.
Ostatnia edycja:
reklama
Mam wynik 69.6nie mogę uwierzyć normalnie
Megi cudownie!!!!!!Ogromnie się cieszę Rośnijcie !
Podziel się: